Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi fierbinte la Atena: care sunt propunerile de ultim moment ale lui Tsipras

Publicat:

a prezentat aseara Eurogrupului un proiect de 13 pagini de reforme si reduceri bugetare in valoare de 13 miliarde de euro in tentativa de a securiza cel de-al treilea ajutor financiar si o reducere modesta a datoriei publice.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Jose Mourinho a spus DA!” Cu ce echipa s-a ințeles The Special One! Anunțul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

12:05, 31.05.2024 - Fabrizio Romano a anunțat ca Jose Mourinho a spus ‘da‘, dupa ce a primit o oferta de la Fenerbahce. The Special One e la un pas sa semneze cu noua sa echipa, iar mutarea de senzație realizata de turci s-ar putea oficializa chiar astazi. Jose Mourinho a fost prezent recent pe Arena Naționala, la meciul…

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de ploi, vijelii și grindina! Ce județe sunt vizate de atenționare

11:26, 29.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de ploi, vijelii și grindina. Iata ce județe sunt vizate de atenționare!

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii anunța ploi, vijelii si grindina in Romania. Care sunt cele mai afectate localitati din țara

14:55, 06.05.2024 - Cu doar cateva minute in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o noua avertizare imediata de ploi, vijelii si grindina. Care sunt zonele vizate și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Ministrul Muncii inchide gura alarmiștilor. Detalii de ultim moment despre recalcularea pensiilor

11:50, 05.04.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, dezminte zvonurile potrivit carora numai anumite pensii vor fi recalculate și susține ca absolut toți pensionarii vor beneficia de recalculare și ca, in cazul celor care vor obține sume mai mici dupa recalculare, se va menține cuantumul cel mai favorabil.

Accident cu victime in zona sensului giratoriu de la Mihail Kogalniceanu. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta (VIDEO)

19:01, 31.03.2024 - Un eveniment rutier s a produs azi, 31 martie, pe DN 2A, in apropierea Aeroportului Mihail Kogalniceanu. In urma impactului, doua persoane au fost ranite. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, transmite IPJ Constanta.…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Dan Șucu, reacție de ultim moment despre Daniel Niculae: „Chiar era nevoie de asta?”

16:26, 14.03.2024 - Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a oferit o reacție de ultim moment despre Daniel Niculae, saltat de DIICOT in cazul materialelor pirotehnice introduse pe Giulești. INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;Daniel Niculae e suspectat…


Ce parere ai despre aceasta stire?