Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Drăghia și soția sa au oferit detalii despre sexul celui de-al doilea copil. Actorul: „Ne-am dorit destul de tare...”

Publicat:

și a oferit publicului primele detalii despre sexul celui de-al doilea copil. Actorul și soția sa sunt foarte fericiți ca vor deveni pentru a doua oara parinți. Iata ce informații noi au oferit cei doi indragostiți, dar și fiica lor, Zora!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lia – Sotia sotului meu, lider de audienta cu noile episoade ale celui de-al treilea sezon al povestii

14:15, 10.05.2024 - Doar doua saptamani ii mai despart pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Ce inseamna numele Landon Abram, pus de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc celui de-al doilea copil. Are o semnificație aparte

00:25, 07.04.2024 - Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit parinți din nou, dupa ce tanara a adus pe lume cel de-al doilea copil. Cei doi au ales un nume cu adevarat special pentru cel mic: Landon Abram. Reghe și Corina au devenit parinți pentru a doua oara Corina și Laurențiu sunt impreuna de mai bine de doi…

Vladuța Lupau știe ce nume ii va pune celui de-al doilea copil. De unde s-a inspirat artista: „E foarte rar”

16:35, 25.03.2024 - Vladuța Lupau și soțul ei, Adi Rus, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia se va mari. Și-au dorit sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa li se indeplineasca. Acum, se pregatesc de venirea pe lume a fiului lor, pentru care au ales deja și numele.

La 51 de ani, Cameron Diaz anunța nașterea celui de-al doilea copil: „Suntem cu totii atat de fericiti”

17:51, 24.03.2024 - Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt „binecuvantati si recunoscatori”, relateaza CBS News. potrivit hotnews.ro .

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil

12:20, 24.03.2024 - Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt "binecuvantati si recunoscatori", relateaza CBS News, potrivit news.ro. Cuplul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?