Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Beliș, fost șef al INML, adevărul despre controversele din jurul dispariției Alexandrei: ”Nu cred în această teorie!”

Publicat:

Controversele in cazul dispariției Alexandrei și Luizei sunt uriașe, iar Vladimir Beliș, fost șef INML susține ca rezultatele oferite de IML sunt corecte, insa ”nu este un lup singuratic”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumina Sfanta: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciuna veche de sute de ani?

16:01, 03.05.2024 - Lumina Sfanta: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciuna veche de sute de ani? Lumina Sfanta: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfanta Lumina” sau „Focul Sfant”, este un fenomen anual care are loc in ziua Sambetei Mari in…

Lucruri mai puțin știute din viața lui „Stalin de Romania”. Gheorghe Gheorghiu-Dej și controversele din jurul lui

23:30, 02.05.2024 - Gheorghe Gheorghiu-Dej a fost primul lider comunist al Romaniei Socialiste. Poreclit și „Machiavelli al Balcanilor” sau „Stalin de Romania”, Gheorghiu-Dej a avut o copilarie și o tinerețe marcata de saracie, greutați și frustrari. In jurul sau s-au creat multe legende urbane.

Ce șanse are Iohannis la șefia NATO. Expert de la Oxford: „De fapt, alta e miza cea mare pentru Romania” EXCLUSIV

14:50, 24.04.2024 - Politologul Corneliu Bjola, profesor de diplomație la Universitatea Oxford și director al Oxford Digital Diplomacy Research Group, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ce șanse are Klaus Iohannis sa ajunga șef la NATO, dar și cine ar fi persoana cea mai potrivita pentru Romania

Conflictul Iran-Israel. Expert in Orientul Mijlociu: „O simpla greșeala poate fi profeția ce se implinește”

23:06, 15.04.2024 - Conflictul israeliano-iranian a intrat intr-o noua faza, dupa ultima acțiune a Iranului. Politologul Ioana Constantin-Bercean explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cine caștiga și cine are de pierdut, dar și unde se situeaza Romania și cum ar putea evolua lucrurile.

Adevarul despre relațiile dintre pacanele și politica. Cine minte și cine spune adevarul

09:31, 11.04.2024 - Salile de jocuri de noroc trebuie scoase nu doar din comune și din orașele cu pana in 15.000 de locuitori. Ele trebuie scoase din toate orașele Romaniei, iar reclamele la pacanele nu trebuie sa mai inunde ecranele televizoarelor și panourile stradale.

Roman de Top Forbes mondial: „Am vrut sa contribui la progres, nu neaparat pentru bani“

06:35, 04.04.2024 - Profesor de informatica la Universitatea Berkeley (SUA), Ion Stoica este al cincilea cel mai bogat roman, potrivit ediției internaționale a Forbes. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, el a vorbit despre munca și despre companiile sale și a raspuns intrebarii daca are planuri in Romania.

Femeie disparuta, cautata cu echipamente sofisticate in apele unui baraj de pe raul Olt. Misterul din jurul dispariției VIDEO

16:50, 30.03.2024 - De patru zile, o persoana despre care se banuiește ca s-a aruncat in raul Olt este cautata de zeci de pompieri militari și scafandri din Valcea și Gorj, cu ajutorul celui mai performant sonar.

Xtra Night Show. Cedy, adevarul despre starea lui Dustinel. Tanarul susține ca baut alcool inainte de Gala RXF: „De fața cu mine...” / VIDEO

23:06, 26.03.2024 - Cedy a facut clarificari cu privire la starea lui Dustinel. Tanarul susține ca acesta ar fi baut alcool inainte de gala RXF. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show. Ce a spus despre Yamato Zaharia.


Ce parere ai despre aceasta stire?