Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Video.O insulă din Scoția, scoasă la vânzare pentru 50.000 de lire sterline

Publicat:

, o insula de 22 acri din arhipelagul "Insulele de vara", din Scoția, a fost scoasa la vanzare la prețul uimitor de 50.000 de lire sterline. The post Video.O insula din Scoția, scoasa la vanzare pentru 50.000 de lire sterline appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Casa scoasa la vanzare in zona centrala a Turzii. Are și un teren de peste 300 mp. Cat cere proprietarul?

14:05, 07.05.2024 - De cateva zile a fost scoasa la vanzare o casa situata in centrul Turzii cu un teren de peste 300 mp. Casa se vinde prin intermediul unei agenții imobiliare și are o suprafața de 125 mp. trei camere, cladirea fiind construita in 1995. Prețul cerut de proprietar este de 80.000 de euro. „Se ofera spre…

O insula aflata intre Scoția și Irlanda de Nord a fost scoasa la vanzare

13:00, 27.04.2024 - O insula privata idilica de 453 de acri este de vanzare in largul coastei de vest a Scoției. Ea vine la pachet pentru cumparatori cu plaje de nisip, șapte case, un pub, un heliport și o intreaga biodiversitate, relataza CNN.

O insula nelocuita de langa Mykonos este scoasa la vanzare. Are peșteri cu ape turcoaz

10:56, 18.04.2024 - O insula nelocuita din Marea Egee este scoasa la vanzare. Tragonisi, aflata foarte aproape de Mykonos, se intinde pe aproape 250 de hectare. In timpul verii, multi turisti aleg sa mearga cu barcile pentru a admira pesterile si pentru a inota acolo.

VIDEO Tragonisi, o insulița de langa Mykonos, a fost scoasa la vanzare. De ce costa totuși 50 de milioane de euro

15:40, 17.04.2024 - Insula nu are vegetație, dar are mici peșteri cu ape turcoaz, ideale pentru inot și scufundari. Ea ofera intimitate, in vreme ce este aproape de Mykonos, una dintre cele mai cautate insule din Marea Egee, scrie site-ul grecesc de limba engleza Greek Reporter.

Casa Aurarului din Cluj-Napoca este scoasa la vanzare! Care este prețul? (FOTO)

11:01, 07.04.2024 - Pe piața imobiliara din Cluj-Napoca a aparut un anunț prin care este anunțata scoaterea la vanzare a Casei Aurarului din Cluj-Napoca, o bijuterie arhitectonica din secolul XVIII-lea. Cladirea, monument istoric, este situata in centrul orașului, pe strada I.C. Bratianu colț cu strada Hermann Oberth și…

Scoasa la vanzare acum cativa ani, Casa Hrisicos inca nu si-a gasit cumparatori. Proprietarii cer 3,3 milioane de euro

16:56, 06.04.2024 - Casa Hrisicos este detinuta de Hollingworth Resort. Situata in Piata Ovidiu, din Constanta, Casa Hrisicos se vinde pentru 3,3 milioane de euro. Transformarea imobilului a inceput in urma cu mai multi ani, fiind finalizata de curand, astfel ca hotelul are 4 stele si dispune de 23 de camere. Casa Hrisicos,…

Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari

12:06, 28.02.2024 - Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari. Fosta casa din Londra a legendei rock Freddie Mercury este scoasa la vanzare, potrivit CNN. Proprietatea aparține prietenei lui Freddie Mercury.

Casa lui Freddie Mercury din Londra, scoasa la vanzare. Prețul pe care trebuie sa il scoți din buzunar pentru locuința dotata cu un salon japonez, sala de desen și bar / FOTO

08:35, 28.02.2024 - Este vestea momentului pentru fanii lui Freddie Mercury! Casa din Londra a artistului internațional a fost scosa la vanzare, in urma cu puțin timp. Iata cat costa locuința cantarețului care este dotata cu un salon japonez, sala de desen, bar și biblioteca!


Ce parere ai despre aceasta stire?