Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Video spectaculos: o suedeză de 103 ani a doborât recordul mondial la parașutism

Publicat:

O bunica suedeza de 103 ani a stabilit duminica un nou record mondial, devenind cea mai varstnica persoana care a executat un salt cu parasuta in tandem, si a declarat ca intentioneaza sa sarbatoreasca aceasta performanta "cu un mic tort", informeaza AFP. "A fost minunat, ma gandeam de multa vreme sa fac asta. Totul s-a petrecut asa cum era prevazut", a declarat pentru agentia de presa suedeza TT. Insotita de rudele si prietenii ei pe un aerodrom, a executat acel salt cu parasuta in apropiere de Motala, un oras situat la 240 de kilometri sud-vest de Stockholm.

Fii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia renaște la nivel mondial prin forța sa militara: cheltuielile cu armata au devenit cele mai mari de la prabușirea URSS (raport)

13:35, 22.04.2024 - Cheltuielile militare globale au crescut la 2.440 miliarde de dolari in 2023, potrivit unui raport al Institutului Internațional de Cercetare pentru Pace din Stockholm (SIPRI). Creșterea cheltuielilor cu 6,8% a fost un nivel record din 2009, cand cheltuielile globale pentru aparare au crescut cu 6%.

Record mondial doborat de un campion nigerian! A jucat sah fara intrerupere timp de 58 de ore

19:50, 20.04.2024 - Un campion nigerian de sah a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah, el jucand fara oprire timp de 58 de ore. Tunde Onakoya, in varsta de 29 de ani, a inceput miercuri sesiunea maraton in Times Square din New York. El a ajuns la 58 de ore in primele ore ale zilei de sambata, depasind recordul…

Maestrul nigerian de șah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de șah

12:05, 20.04.2024 - Sub luminile stralucitoare ale emblematicei Times Square din New York, maestrul nigerian de șah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de șah, potrivit mediafax.Dupa ce a jucat timp de 58 de ore consecutive, el era inca la masa, relateaza BBC.

David Popovici: „Nu mi-a placut ca recordul mi-a fost doborat, dar apoi m-am bucurat pentru ca am simțit ca mi s-a luat o greutate de pe umeri. Acum am din nou pentru ce sa lupt”

21:50, 19.04.2024 - David Popovici a caștigat al treilea titlu național, de data aceasta in proba de 400 m liber, inregistrand și cel mai bun timp al sau in aceasta proba. Sambata, el concureaza la 100 m liber, unde pana in luna februarie a deținut recordul mondial. David a vorbit despre cum a aflat și cum s-a simțit cand…

VIDEO La doar 18 ani a doborat recordul mondial de viteza la escalada de doua ori intr-o ora

11:15, 13.04.2024 - Adolescentul Sam Watson a doborat de doua ori recordul mondial de viteza la cațarare in mai puțin de o ora. Performanța a fost realizata vineri, la o competiție de Cupa Mondiala din China.

O alpinista a doborat recordul mondial de catarare pe franghie prin escaladarea Turnului Eiffel: „Visul a devenit realitate”

16:41, 11.04.2024 - O alpinista din Franta a doborat recordul mondial de catarare pe franghie, dupa ce a ajuns la etajul al doilea al Turnului Eiffel. Anouk Garnier, in varsta de 34 de ani, a escaladat 110 metri in 18 minute pentru a stabili un nou record si pentru a strange fonduri pentru Liga impotriva cancerului, dupa…

Inca un record doborat! Djokovic, cel mai varstnic lider ATP din istorie. Cum arata clasamentul dat publicitații astazi

21:05, 08.04.2024 - Sarbul Novak Djokovic a devenit astazi cel mai varstnic lider mondial al clasamentului ATP din toate toate timpurile, la 36 de ani si 322 de zile. Dupa ultimul clasament ATP dat publicitații astazi, tenismenul sarb Novak Djokovic a devenit cel mai varstnic lider mondial din istorie. „Nole” a doborat…

Inot: Un fost campion al lumii se va dopa pentru a bate recordul mondial: „Banii joaca un rol important”

15:00, 10.02.2024 - Australianul James Magnussen, campion mondial in proba de 100 m liber in 2011 și 2013, a afirmat ca este pregatit sa se dopeze pentru a dobori recordul mondial la 50 de metri liber si a incasa un premiu de un milion de dolari (1,08 milioane de euro), relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?