Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO| MASACRU în timpul unei manifestaţii împotriva regimului taliban

Publicat:

Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite, marti, in timpul unei manifestatii desfasurate impotriva regimului taliban in orasul Herat, din vestul Afganistanului, informeaza AFP, care citeaza un medic local sub rezerva anonimatului.

Mai multe manifestatii impotriva actiunilor noului regim taliban in provincia Panjshir si amestecului Pakistanului vecin in problemele interne afgane au avut loc in ultimele zile la Kabul, Herat si Mazar-i-Sharif.

La peste trei saptamani dupa preluarea puterii in Afganistan, talibanii au anuntat marti ca noul guvern de la Kabul va fi condus de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CNN: O noua filmare a atacului cu bomba din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului

07:05, 26.04.2024 - Noi dovezi prezentate de CNN contrazic concluziile a doua investigații ale Pentagonului – una dintre ele, anunțata saptamana trecuta – in legatura cu atacul sinucigaș al ISIS-K in apropierea aeroportului din Kabul, in timpul retragerii trupelor americane din Afganistan, in august 2021.

Biden sustine „libertatea de exprimare si nediscriminarea” in universitati, unde au loc manifestații impotriva razboiului din Gaza

18:25, 25.04.2024 - Presedintele american Joe Biden „sustine libertatea de exprimare, dezbaterea si nediscriminarea” in universitati, anunta Casa Alba, in contextul unor manifestatii tensionate in campusurile americane impotriva razboiului Israelului in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Noua copii cu varste intre 4 și 10 ani au murit in Afganistan dupa ce o mina cu care se jucau a explodat

16:45, 01.04.2024 - Cei noua copii au murit duminica, in sud-estul Afganistanului, in explozia unei mine de pe vremea razboiului cu Uniunea Sovietica, din anii '80, „cu care se jucau” a declarat directorul Departamentului Informatiei si Culturii din Ghazni, Hamidullah Nisar, citat de AFP și News.ro.Acești copii morti in…

Sighiartau candideaza pentru șefia CJ Bistrita-Nasaud: "Pozitia mea o stiti. Am fost tot timpul impotriva PSD, inclusiv in alianța"

13:56, 01.03.2024 - Deputatul Robert Sighiartau, vicepresedinte al PNL, anunta ca a luat decizia de a candida pentru presedintia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, el precizand ca poziționarea sa impotriva PSD este deja cunoscuta, explicand ca adversarul sau in aceasta campanie este PSD.

Disidenții belaruși pun la cale o lovitura de stat impotriva regimului de la Minsk: „Fara Putin, nu exista Lukașenko”

14:45, 28.02.2024 - Regimul Lukașenko ar urma sa se confrunte cu un puci, intrucat disidenții belaruși au dezvaluit ca pun la cale o lovitura de stat impotriva lui Aleksander Lukașenko, aliatul lui Putin. Conform acestora, puciul va avea loc „la momentul potrivit”, relateaza Politico.


Ce parere ai despre aceasta stire?