Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Masacru în plină zi: au intrat înarmați în școală și au ucis șapte persoane

Publicat:

Doi atacatori inarmati au ucis joi cinci profesori si doi muncitori intr-o scoala din Pakistan, au anuntat politia si oficialitati guvernamentale, conform AFP.

Canalul de stiri pakistanez Geo TV, preluat de Reuters, transmisese ca printre victime se numara cel putin sapte profesori si ca aparent este vorba de o razbunare dupa un alt atac, in care fusese de asemenea ucis un profesor.

CITESTE SI Șeful ANAF: 'Recunosc, arestez doi-trei angajati la fiecare doua luni' 18:42 502 ii promite avioane F-16 lui Zelenski: 'Nu exista tabuuri in aceasta chestiune' 18:31 547 :…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul brazilian l-a dat afara pe șeful Petrobras / Scadere brusca a prețului acțiunilor companiei petroliere

16:55, 15.05.2024 - Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a anunțat demiterea directorului executiv al companiei Petrobras, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume, și ca acesta va fi inlocuit cu un fost șef al autoritații de reglementare din domeniu, relateaza AFP și Reuters.

Ucraina il inlocuiește pe șeful trupelor ucrainene de pe linia frontului din Harkov, in plina ofensiva a Rusiei

14:50, 13.05.2024 - Comandantul ucrainean responsabil de linia frontului din Harkov (nord-est) a fost inlocuit pe fondul ofensivei ruse, a anuntat luni comandamentul grupului de trupe Hortita, citat de Reuters, informeaza Agerpres.

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Barbați inarmați au ucis trei persoane intr-un atac la granița cu Benin

23:25, 17.04.2024 - Barbați inarmați neidentificați au atacat un punct de trecere a frontierei din nordul Beninului, au ucis trei persoane și au ranit una marți noaptea, a declarat miercuri primarul din Malanville, Gado Guidami, citat de Reuters, noteaza Mediafax.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Groaza la un mall in Sydney. Cinci morti

11:55, 13.04.2024 -  Cinci persoane au fost ucise sambata intr-un atac cu cutitul intr-un mall din Sydney, in timp ce alte opt sunt spitalizate, intre care si un copil, au anuntat politia si serviciile de urgenta, relateaza Reuters si AFP. Politia a precizat ca atacatorul a actionat singur si ca pana in prezent nu i-a…

Șeful AIEA face apel ca atacurile asupra centralei din Zaporojie sa inceteze: Suntem intr-un punct de cotitura in razboiul din Ucraina

20:25, 11.04.2024 - Atacurile cu drone asupra centralei nucleare Zaporojie din sudul Ucrainei, aflata sub controlul Rusiei, reprezinta un „punct de cotitura” in razboiul din Ucraina si trebuie sa inceteze, a declarat joi Rafael Grossi, seful organizatiei de supraveghere nucleara a ONU, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Atac armat la o școala primara din Finlanda. Mai multe persoane, ranite

10:35, 02.04.2024 - Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc marți dimineața, 2 aprilie, la o școala din Finlanda. Un suspect a fost reținut, a anunțat poliția finlandeza intr-un comunicat, citat de Reuters.Incidentul a avut loc la școala primara Viertola din orașul Vantaa, o suburbie a capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?