Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Gabriela Cristea nu s-a mai putit abține! Ce a făcut prezentatoarea Tv, de poftă, în timpul emisiunii

Publicat:

In editia de astazi a emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", si-a facut aparitia diferit de cum ne-a obisnuit pana acum. nu s-a mai putut abtine si si-a intrerupt discursul, in direct, dornica sa manance prajituri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinari intre Iuliana și Vlad: „Din pacate...”. Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO

20:30, 01.05.2024 - Ediția din data de 1 mai 2024 a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars a adus tensiuni in casa. Au fost tachinari intre Iuliana și Vlad! Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat! Iata de la ce au pornit discuțiile dintre cei doi concurenți de la Mireasa!

Cum se ințeleg Simona Patruleasa și soțul ei dupa 19 de ani de relație. „Important este sa vrei sa mergi impreuna”

17:41, 26.04.2024 - Simona Patruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de 19 ani și au impreuna o fata, pe Ingrid. Prezentatoarea Tv a scos la iveala un amanunt mai puțin știut despre momentul in care și-a cunoscut partenerul.Simona Patruleasa și Sabin Ivanof au discutat la telefon timp…

De ce te trezești noaptea cu pofta de dulciuri. Obiceiul care nu iți da pace in timpul somnului

15:06, 12.04.2024 - In miezul nopții, in timp ce majoritatea oamenilor se odihnesc in liniște, exista un fenomen care ii tulbura pe mulți: trezirea brusca cu o dorința puternica de dulciuri. Aceasta nevoie intensa de a satisface pofta de zahar poate parea inexplicabila, dar specialiștii in sanatate susțin ca exista un…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Cat costa borcanul de zacusca facut de Gabriela Cristea in casa. Vedeta s-a lansat in afaceri. „Vreau sa va arat cateva produse”

14:55, 20.03.2024 - Gabriela Cristea s-a lansat in afaceri iar de curand a anunțat ca pune la vanzare cateva preparate facute in casa ei, printre care și celebra zacusca. Prezentatoarea Tv prepara deserturi și mancaruri tradiționale.„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranța le-ați mai vazut la mine. Vreau sa va arat…

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Concurenta care s-ar fi indragostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, a dezvaluit tot: „Tantarului i se face pofta”

23:11, 22.02.2024 - O discuție in padure, departe de urechile celorlalți, a scos la iveala un secret: cine este concurenta care s-ar fi indragostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, dupa tot ce a vazut in jungla din Republica Dominicana, a dezvaluit tot. O dezvaluire neașteptata Jador…

Power Couple Romania, 20 februarie 2024. Emi de la Noaptea Tarziu, epuizat din cauza intrebarilor adresate de soție in timpul probei: „E foarte greu pentru un barbat” / VIDEO.

22:10, 20.02.2024 - In ediția din data de 20 februarie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, ajuns in fața Madalinei și a lui Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, Emi de la Noaptea Tarziu a recunoscut ca nu se descurca la a face puzzle-uri. De asemenea, concurentul a marturisit ca va incerca macar…


Ce parere ai despre aceasta stire?