Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Femei, ciuliţi urechile! Mâncaţi de cinci ori pe zi şi să slăbiţi INSTANT! Dieta care nu dă greş

Publicat:

Vedetele au fost luate la puricat de nutritionistul si, spre sfârsitul prezentei lui în platou, acesta le-a facut un favor tuturor doamnelor ce se straduiesc sa slabeasca: le-a facut un regim cu trei mese si doua gustari pe loc!

Daca dieta pe care o încerci deja nu da semne sa functioneze, ai putea sa "tragi de volan" si sa încerci dieta pe care a facut-o pe loc în emisiunea "".

Uite aici ce trebuie sa manânci!

A.C.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce osteoporoza este mai frecventa la femei decat la barbați. Alimentele ce trebuie introduse in dieta

15:00, 06.05.2024 - Osteoporoza este o boala progresiva in care oasele iși pierd din densitate și devin fragile pana la punctul de a se rupe, susține dr. Gabriel Ștefanescu, specialist in ortopedie-traumatologie. 80% din pacienții afectați de aceasta boala sunt femei, susține medicul.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cat platesc vedetele pentru minivacanța de 1 Mai pe litoral. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

09:26, 18.04.2024 - Vacanța de 1 Mai din acest an se apropie cu pași repezi și cu siguranța sunteți curioși sa aflați care sunt prețurile la mare in aceasta perioada. Ei bine, noi iți vom spune cat platesc vedetele pe litoral. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar! Iata cat costa sa-ți petreci cateva zile pe litoralul…

Star Matinal. Dima Trofim, declarații pentru cele cele mai frumoase femei din viața lui. A avut lacrimi in ochi cand a facut urarile / VIDEO

21:00, 08.03.2024 - In cadrul emisiei de astazi, 8 martie 2024, de la Star Matinal, Dima Trofim a avut parte de un moment extrem de emoționant. Cunoscutul prezentator TV a facut declarații pentru cele cele mai frumoase femei din viața lui. In același timp, cantarețul a avut lacrimi in ochi cand a facut urarile.

Mamele, vedetele celei de-a XIII-a ediții a Galei „Femei de succes”

11:05, 08.03.2024 - Eleganța, emoții, povești de viața și de succes, generații aduse laolalta și performanța muzicala, sunt cateva dintre cuvintele care definesc cea de-a  XIII-a ediție a evenimentului „Femei de succes – Performanța la superlativ". Unul care s-a dovedit a fi cu noroc, atat prin ...

Dieta cotroversata la care apeleaza vedetele. Pericolul uriaș la care se expun

16:15, 25.02.2024 -  Barbatul a povestit pe Tik Tok ca de la 86 de kilograme a ajuns acum la 68. Deși el susține ca se simte extraordinar de bine, sute de urmaritori i-au lasat mesaje prin care ii critica dieta. Oamenii spun ca este de nerecunoscut sau ca are un aspect imbatranit.Mihai Onila a trecut printr-o transformare…

Star Matinal. Dieta minune cu care a slabit Alexandra Ungureanu. La ce a renunțat artista: „Nu pot sa ma infometez” / VIDEO

09:40, 21.02.2024 - Alexandra Ungureanu recunoaște ca, in urma cu cațiva ani, a luat cateva kilograme in plus, așa ca, a decis sa mai renunțe la unele alimente și țina dieta. Artista spune ca, in timp, a devenit un stil de viața și ca nu i se mai pare un regim, unde are doar restricții.

Ce spune Leon Danaila despre dieta vegetariana. Cum comenteaza celebrul medic acest stil de alimentație: "Daca mancați numai legume și fructe..."

20:20, 20.02.2024 - In ultima perioada, dietele vegetariene devin tot mai des adoptate de oameni. Motivele pentru care mulți aleg sa aiba un astfel de stil de alimentație variaza, insa unii cred ca aceasta dieta le aduce beneficii pentru sanatate. Ce spune Leon Danaila.


Ce parere ai despre aceasta stire?