Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / DOLIU în Ajun de Crăciun! Chitaristul formaţiei Status Quo Rick Parfitt a murit

Publicat:

Cântaretul britanic Rick Parfitt, care a cântat în formatia Status Quo, a încetat din viata la 68 de ani. Chitaristul a murit pe un pat de spital din Spania, a anuntat managerul sau, potrivit BBC.

Stire în curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului

14:40, 02.05.2024 - Chitaristul american Duane Eddy, considerat de mulți drept unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului, a murit la varsta de 86 de ani.Decesul sau a survenit pe 30 aprilie in Franklin, Tennessee, a declarat soția sa, Deed. Cauza a fost cancerul.

Doliu in lumea filmului internațional! A murit actorul Adrian Schiller: „Mult prea devreme...”

12:21, 05.04.2024 - Este zi de doliu in lumea filmului internațional! A murit Adrian Schiller! Celebrul actor s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. El a lasat un gol imens in inimile celor care l-au cunoscut.

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Doliu in muzica. Cunoscutul artist a murit inaintea unui concert

17:10, 15.03.2024 - Chitaristul francez Sylvain Luc, un virtuos al jazzului de renume international, a decedat la virsta de 58 de ani, a anuntat conducerea Festivalului Paris Music, eveniment in cadrul caruia artistul ar fi trebuit sa cinte. Muzicianul era programat sa cinte joi seara,14 martie, un solo la „Cite de l'architecture…

Doliu imens in muzica internaționala. A murit solistul Eric Carmen, cunoscut pentru piesele "All By Myself" și "Hungry Eyes"

10:35, 13.03.2024 -  Soția lui Carmen, Amy, i-a anunțat moartea pe site-ul sau oficial„Cu o tristețe extraordinara va impartașim vestea sfașietoare despre moartea lui Eric Carmen”, a scris ea. „Dragul nostru, iubitorul și talentatul Eric a murit in somn, in weekend. Timp de zeci de ani, muzica lui i-a atins pe mulți și…

Doliu imens in muzica internaționala. A murit solistul Eric Carmen, cunoscut pentru piesele "All By Myself" și "Hungry Eyes"

08:25, 12.03.2024 -  Soția lui Carmen, Amy, i-a anunțat moartea pe site-ul sau oficial„Cu o tristețe extraordinara va impartașim vestea sfașietoare despre moartea lui Eric Carmen”, a scris ea. „Dragul nostru, iubitorul și talentatul Eric a murit in somn, in weekend. Timp de zeci de ani, muzica lui i-a atins pe mulți și…

Doliu in cinematografia mondiala: A murit un actor legendar, caștigator al premiului Palme d'Or

10:15, 01.03.2024 - Timp de decenii, inseparabilii frati Taviani s-au aflat in spatele unora dintre cele mai influente filme din cinematografia italiana, inclusiv capodopera "Padre Padrone", care a castigat Palme d'Or la Cannes in 1977. Vittorio a murit in 2018 la varsta de 88 de ani, iar fratele sau Paolo l-a urmat joi,…

Doliu in muzica populara. A murit la 62 de ani, anunț tragic: care a fost cauza morții maestrului Mihai Amihalaichioaie

14:10, 14.02.2024 - Pentru cei care l-au cunoscut pe maestrul Mihai Amihalachioaie, vestea morții a venit ca un șoc. Din pacate, conform celor apropiați, este doliu in muzica populara, dupa ce acesta a murit la 62 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?