Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Dainela Crudu, pisica sexy și rea! Cum s-a îmbrăcat "Burlăciţa" cu ocazia sărbătorii de Halloween?

Publicat:

a ales o costumație speciala pentru aceasta emisiune &"Un show pacatos&". Asistenta s-a transformat într-o pisica sexy și rea!

Îmbracata într-un body negru si cu o masca pe fata exact ca a celebrului personaj de benzi desenate "Cat woman", Daniela a încins atmosfera în ringul de dans al emisiunii, si de data aceasta fara care se afla în vacanta alaturi de iubitul ei.

este asistenta emisiunii "Un show pacatos" si protagonista emisiunii "Burlacita".

T.S

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul președintelui Iohannis cu ocazia Zilei Internationale a Romilor și a Sarbatorii etniei romilor din Romania

18:25, 08.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor si a Sarbatorii etniei romilor din Romania. Acesta a spus ca țara noastra poate fi un bun exemplu de societate deschisa si democratica, inclusiv prin diversitatea, energiile si competentele cetatenilor sai de etnie…

Conducerea Spitalului Județean de Urgența „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare: mesaj cu ocazia sarbatorii Invierii Domnului!!!

11:45, 31.03.2024 - Conducerea Spitalului Județean de Urgența „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, transmite tuturor credincioșilor romano-catolici și celor aparținand confesiunilor protestante cele mai bune ganduri cu ocazia sarbatorii Invierii Domnului! Lumina Invierii lui Cristos strabate intunericul și ne intarește in…

„Fara voi, nimic nu ar avea sens”: Mesajul lui Igor Dodon, adresat femeilor cu ocazia sarbatorii de 8 martie

11:06, 08.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon a venit cu un mesaj de ziua Internaționala a femeii. „Femeia este inceputul tuturor inceputurilor, o sursa de inspirație și cel mai puternic sprijn al nostru”, a scris Igor Dodona pe pagina de facebook.

O tanara imbracata in pisica a atacat un caine in parc in vestul țarii – fenomenul bizar ia amploare in lume

11:46, 05.03.2024 - O situatie cel putin neobisnuita a avut loc zilele trecute intr-un parc din Arad. Un caine a fost atacat de o adolescenta care se comporta ca o pisica. Costumata cu o coada, masca si mustati, aceasta a inceput sa zgarie patrupedul, care latra speriat. Tanara ar face parte dintr-o grupare numita therieni.…

Cu ocazia sarbatorii iubirii, la TNAMT puteți vedea povestea Indragostiților din Ancona!

15:00, 20.02.2024 - ❣️Saptamana aceasta sunt Dragobetele❣️ ????Cu ocazia acestei minunate sarbatori a iubirii, la TNAMT puteți vedea povestea Indragostiților din Ancona! ❤️‍????Vineri, 23 februarie 2024, ora 19:00 – „Indragostiții din Ancona 1”


Ce parere ai despre aceasta stire?