Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Casa de poveste construită de un român cu doar 5.000 de euro. A folosit tehnologie din epoca de piatră

Publicat:

   V-ati gandit vreodata cum ati putea construi o casa perfect functionala cu mai putin de 5.000 de euro? Ei bine, un roman inventiv pasionat de speologie si-a facut una inspirandu-se din perioada neolitica. A folosit numai piatra, lemn si lut, iar cea mai mare parte a locuintei se afla sub pamant. Incitati de proiect, cativa prieteni arhitecti l-au ajutat sa o cladeasca. De cum pasesti in curtea lui , in satul Cojesti, din judetul Calarasi, te intrebi daca locuinta lui este reala sau de jucarie. “Mi-au facut-o prietenii, m-au ajutat consatenii. S-a facut structura de rezistenta,…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Prima cabana construita vreodata in Romania: Istoria unui loc de poveste

12:00, 18.04.2024 - Prima cabana montana construita in Romania se afla in Sibiu, la 1.540 de metri altitudine, precizeaza Consiliul Județean Sibiu, intr-o postare pe Facebook. Inițial a fost cunoscuta sub numele de „Casa de adapost Șerbota”, pentru ca apoi sa fie redenumita „Cabana Negoiu”.

Extraordinara poveste a cabanei Negoiu, prima cabana montana construita in Romania, in anul 1880

10:36, 18.04.2024 - Prima cabana montana construita in Romania se afla in Sibiu, la 1.540 de metri altitudine, precizeaza Consiliul Județean Sibiu, intr-o postare pe Facebook. Inițial a fost cunoscuta sub numele de „Casa de adapost Șerbota”, pentru ca apoi sa fie redenumita

Avioanele de lupta donate de Olanda au ajuns in țara

19:45, 17.04.2024 - Cele trei avioane de lupta F-16 donate de Olanda statului roman au ajuns in țara miercuri, la baza militara de la Fetești. La bordul avioanelor au fost prezenți ministrul Apararii, Anghel Tilvar, dar și ministrul olandez al Apararii, Kajsa Ollongren. Cu ocazia sosirii celor trei aeronave a avut loc…

Polițiștii turdeni au depistat un tanar, in Bogata, care era cautat de autoritațile austriece, pentru talharie grava și inșelaciune

17:25, 11.04.2024 - In cursul dimineții de ieri, 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale și Biroul de Ordine Publica, alaturi de cei ai Secției 9 Poliție Rurala Turda, in urma unor activitați investigative derulate au depistat in localitatea Bogata, comuna Calarași,…

Arhiepiscopul Irineu a fost prezent la Manastirea „Buna Vestire” de la Patrangeni

19:15, 25.03.2024 - Vineri, 25 martie 2024, de Praznicul Bunei Vestiri, Inaltpreasfințitul Parinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Manastirea „Buna Vestire” de la Patrangeni, protopopiatul Alba Iulia. Cu prilejul hramului acestei vetre monahale, Arhipastorul nostru, inconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat…

Cea mai frumoasa poveste de iubire a unui scriitor roman. Nu este vorba despre Eminescu. Nichita si Dora, o dragoste cum nu a mai fost: „Predestinare”

16:21, 15.03.2024 - Nașterea poetului de geniu a conturat și cea mai frumoasa poveste de iubire a unui scriitor roman. Nu este vorba despre Mihai Eminescu și nici despre un altul. Nichita Stanescu și Dora sunt cei care au trait o dragoste cum nicaieri nu a mai fost. „Suna a predestinare”, marturisea tanara. Foto Primele…

Festivalul „VOCI DE INGERI” – Un vis devenit realitate!

14:15, 08.03.2024 -  „Un vis pe care-l visezi singur este doar un vis… Un vis pe care-l visezi impreuna cu ceilalți este realitate! Visul “Voci de Ingeri” a incolțit in inima mea in urma cu aproximativ doisprezece ani cand mergeam cu baiețelul meu Luca prin festivalurile de muzica ușoara de la Piatra neamț, Bacau, Roman…

Satul celor 1.000 de pivnițe seculare. Impresionanta poveste a așezarii ce dateaza din epoca de piatra

15:40, 14.02.2024 - Primele urme de asezaminte omenesti din zona dateaza inca din epoca de piatra. Cele mai multe materiale arheologice provin insa, din epoca de bronz. In inima catunului se afla un drum plin de pivnițe construite in dealuri. Este cunoscut și dupa denumirea Satul celor 1.000 de pivnițe. Foto Satul cu urme…


Ce parere ai despre aceasta stire?