Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru sălăjeni: prețurile, într-o continuă creștere! Carnea, fructele și cartofii , în topul scumpirilor

Publicat:

Prețurile de consum cresc de la o luna la alta. Un recent  raport al Direcției Județene de precizeaza faptul ca in luna decembrie 2019 prețurile de consum, pe total țara, au crescut, in medie, cu 0,42 la suta comparativ cu luna noiembrie 2019.

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

CIFRE OFICIALE – Berea și detergenții s-au scumpit cel mai mult anul trecut

15:30, 29.03.2024 - Vești proaste pentru bautorii de bere. Anul trecut acest produs s-a scumpit cel mai mult, potrivit datelor oficiale prezentate de catre Direcția Județeana de Statistica Maramureș in cadrul ședinței de Colegiu Prefectural din aceasta saptamana. „Rata medie a modificarilor prețurilor in decursul intregului…

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Inflația scade, prețurile cresc. Serviciile poștale, cele de apa-canal și salubritate, dar și detergenții, in topul scumpirilor din februarie 2024.

14:15, 13.03.2024 - Serviciile postale, cele de apa, canal si salubritate si detergentii se afla in topul scumpirilor inregistrate in februarie 2024, comparativ cu aceeasi luna a anului anterior, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica (INS).

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?