Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste de la Tarom. Decizia e radicală, nu e cale de întoarcere. Oficialii au făcut anunțul acum

Publicat:

In contextul pandemiei de covid-19, TAROM a anunțat reducerea salariilor angajaților cu 20%. Conform unui comunicat emis marți seara, cmpania anunța masuri in ce privește reducerea programului de lucru pentru salariați. Vești proaste de la Tarom. Decizia e radicala, nu e cale de intoarcere Astfel, toți angajații companiei vor trece la un program de patru […] The post Vești proaste de la Tarom. Decizia e radicala, nu e cale de intoarcere. Oficialii au facut anunțul acum appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sute de mii de oameni, evacuați in Rusia din cauza inundatiilor masive

12:01, 17.04.2024 - Sute de mii de oameni au fost evacuați in Rusia din cauza inundatiilor masive. Apele revarsate ale raului Tobol in jurul orasului rusesc Kurgan din sudul Muntilor Ural au depasit pragul „unui nivel periculos”. Anuntul a fost facut miercuri de agentia de presa RIA, citand autoritati locale, informeaza…

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Ministrul Muncii da vești uriașe pentru micii producatori din Romania: Schimbarea radicala se face cu bani europeni

10:45, 09.04.2024 - Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura - Oprescu, afirma ca mestesugurile si producatorii romani trebuie sustinuti in mod concret, cu finantari pentru atragerea si formarea fortei de munca, dar si pentru a le asigura prezenta la targurile internationale.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a murit. Adrian Mutu, in doliu / FOTO

18:40, 19.03.2024 - Vești triste pentru iubitorii de fotbal! Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut in urma cu puțin timp. Adrian Mutu este in doliu de cand a aflat.

Operatiunea Cronos. FBI a anuntat destructurarea gruparii de hackeri LockBit

13:40, 20.02.2024 - Agentia Nationala de Combatere a Criminalitatii din Marea Britanie și FBI au destructurat activitatea grupului de hackeri LockBit, unul dintre cele mai active și periculoase colective de criminalitate cibernetica din lume, potrivit Bloomberg. Acest efort comun a implicat agenții de aplicare a legii…

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.

Cum sa ieși la pensie mai devreme, fara penalizari. Ministrul Muncii a facut anunțul pentru viitorii pensionari

09:45, 10.02.2024 - Vești bune pentru pensionari. Minitrul Muncii a abordat unul dintre cele mai de interes subiecte ale momentului, respectiv pensiile. Afla tot ce trebuie sa știi daca vrei sa te pensionezi mai devreme. Anunțul oficial pentru cei care vor sa se retraga din campul muncii. Romanii care vor putea ieși la…


Ce parere ai despre aceasta stire?