Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinurile ARNm, ținta unor studii pentru a detecta dacă afectează FERTILITATEA. Ce au descoperit cercetătorii israelieni

Publicat:

„Vaccinul nu a afectat, cu siguranța, activitatea ovariana”, a declarat , specialist in fertilitspecate la . „Acest studiu ne ofera pentru prima data dovezi despre lipsa efectelor negative ale vaccinurilor asupra funcției ovariene a fertilitații”, a adaugat specialistul, relateaza HotNews.ro. Cercetatorii au recrutat in studiu 200 de femei cu varste cuprinse intre 18 și 42 de ani, testand nivelul hormonului anti-Mullerian (AMH), care este un indicator fiabil pentru sanatatea ovariana și fertilitatea generala a unei femei. Femeile au fost testate inainte de…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Actualitate medicala/ Jumatate din informatii sunt ­uitate intr-o ora si 66% dupa o zi

21:15, 08.05.2024 - Vi s-a intamplat vreodata sa uitați daca ați incuiat ușa sau daca ați scos fierul de calcat din priza atunci cand ați plecat de acasa? Astfel de momente sunt normale și mult mai frecvente decat ați banui. Asta pentru ca memoria este selectiva și influențata de o varietate de factori, precum emoțiile.…

Un ordin de protecție din trei este incalcat in Romania. Cazurile de violența domestica, in creștere

13:00, 20.04.2024 - Un ordin de protecție din trei este incalcat in Romania, dupa ce istanla il dispune. In primele trei luni ale anului, instanțele judecatorești au emis aproape trei mii de ordine de protecție pentru victimele violenței domestice, insa mai bine de unul din trei a fost incalcat de persoanele impotriva…

De ce multe femei singure sunt supraponderale sau obeze?

23:25, 17.04.2024 - Femeile singure au tendința de a manca haotic, in special alimente bogate in zahar, ceea ce explica de ce multe dintre  acestea sufera de obezitate sau sunt supraponderale. Un studiu, publicat in revista JAWA a analizat obiceiurile alimentare ale unui grup de femei singure. Autorii studiului au descoperit…

Medicii rastoarna tot ce se știa despre depresie: E cauzata de glicemie și de nivelul de grasimi din sange

04:06, 12.04.2024 - Un studiu recent a descoperit o legatura intre nivelul ridicat de zahar din sange, grasimile din sange și un risc crescut de anxietate, depresie și tulburari legate de stres. Cercetatorii au analizat datele a peste 211.000 de persoane și au constatat ca nivelurile mai ridicate de zahar din sange și…

Salariul minim european va fi implementat in acest an. Cu cat ar putea crește salariile romanilor - simulari de la Ministerul Muncii

11:10, 03.04.2024 - Ne uitam in primul rand la salariul minim pe economie pentru ca acesta trebuie sa creasca pentru a asigura un nivel de trai decent avand in vedere inflația actuala. Știm deja ca in luna iulie va ajunge la valoarea bruta de 3.700 de lei, ceea ce inseamna o valoare neta de 2.217 lei. Și intr-adevar, se…

Lukasenko il contrazice pe Putin: Autorii atacului de la Moscova au vrut inițial sa fuga in Belarus, nu in Ucraina

17:35, 26.03.2024 - Aleksandr Lukasenko a declarat marți, 26 martie, ca autorii atentatului de la sala de concerte Crocus City Hall, de la periferia Moscovei, au vrut sa intre in Belarus și doar dupa ce au vazut ca nu pot intra s-au indreptat spre frontiera ucraineana, transmite AFP, citata de Hotnews. Versiunea presedintelui…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Un „foarfece” pentru HIV a dat rezultate in laborator

19:05, 20.03.2024 - Cercetatorii au eliminat HIV din celule in laborator, succes care ofera sperante pentru un tratament, informeaza DPA. Utilizand o tehnologie de editare genetica denumita Crispr-Cas, care a castigat premiul Nobel in 2020, oamenii de stiinta au reusit sa tinteasca ADN-ul HIV, indepartand toate urmele…


Ce parere ai despre aceasta stire?