Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UNIVERSITAR – Reprezentantii organizatiilor studentesti, multumiti de criteriile secundare de finantare a universitatilor. Ministerul Educatiei a fost de acord cu cateva propuneri ale studentilor (VIDEO)

Publicat:

Vezi VIDEO Reprezentantii Aliantei Nationale a din Romania (ANOSR) sunt multumiti de introducerea unor noi criterii de finantare a universitatilor. Indicatori precum numarul locurilor in camine, numarul de locuri de practica asigurate de universitati sau numarul de mobilitati au fost cuprinse in metodologia de finantare a universitatilor de stat din Romania. In total, pe lista finantarii suplimentare de excelenta a universitatilor se afla 15 indicatori in functie de care se primesc fonduri.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clasamentul universitatilor din Romania: ce instituții de prestigiu sunt in top

18:26, 08.05.2024 - Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica din Bucuresti ocupa primele trei locuri in Metarankingul National pe anul 2023 al institutiilor de invatamant superior care a fost publicat miercuri de Ministerul Educatiei.

Care este cea mai buna universitate din țara. Ministerul Educatiei a publicat clasamentul universitatilor din Romania

18:10, 08.05.2024 - Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica din Bucuresti ocupa primele trei locuri in Metarankingul National pe anul 2023 al institutiilor de invatamant superior, care a fost publicat miercuri de Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei a publicat clasamentul universitatilor din Romania

17:55, 08.05.2024 - Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica din Bucuresti ocupa primele trei locuri in Metarankingul National pe anul 2023 al institutiilor de invatamant superior care a fost publicat miercuri de Ministerul Educatiei. Locul patru este ocupat de…

Proiect pentru organizarea clasamentului universitaților din Romania

17:15, 04.04.2024 - Ministerul Educației a anunțat lansarea in consultare publica a unui proiect ce detaliaza principiile și procedura pentru realizarea anuala a metarankingului universitaților din Romania, conform Agerpres.

Sute de elevi pasionați de securitatea cibernetica s-au intrecut in Olimpiada Naționala! Cine va reprezenta Romania la Campionatul European?

16:25, 02.03.2024 - Aproape 400 de elevi au participat, sambata, la etapa judeteana a primei editii a Olimpiadei Nationale de Securitate Cibernetica (OSC). Faza nationala este programata in luna mai, iar primii clasati la acea etapa pot participa la o proba de baraj pentru a reprezenta Romania la Campionatul European de…

NOILE PREVEDERI Codul drepturilor și obligațiilor studenților

16:00, 21.02.2024 - Ministerul Educației a lansat in consultare publica proiectul de ordin privind Codul drepturilor și obligațiilor studenților. Oana Țințar, președinta Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești, .... The post NOILE PREVEDERI Codul drepturilor și obligațiilor studenților first appeared on Informatia…

Codul drepturilor și obligațiilor studenților

23:05, 18.02.2024 - Ministerul Educației a lansat in consultare publica proiectul de ordin privind Codul drepturilor și obligațiilor studenților. Oana Țințar, președinta Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești, a explicat pentru „Adevarul“ care sunt cele mai importante prevederi.

Aro Palace semneaza scrisoarea de intenție pentru primul acord de franciza sub marca Hyatt din Romania

13:00, 16.02.2024 - Aro Palace SA anunța ca a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intenție pentru a intra intr-un acord de franciza cu Hyatt Hotel Corporation, in urma caruia hotelul Aro Palace Brașov va intra in familia internaționala de hoteluri a renumitei marci Hyatt. Se așteapta ca hotelul sa fie operat sub…


Ce parere ai despre aceasta stire?