Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde a dispărut Alexandru Arşinel. De ce nu mai este de găsit celebrul actor

Publicat:

Acesta a evitat cateva luni sa apara in spațiul public, scrie b1.ro. Mai mult, el a fost inlocuit pe scena, in spectacolele de revista pe care le avea.

Totuși, Arșinel a reușit sa-și gaseasca liniștea in biserica și in credința. In urma cu ceva timp, el a mers la din , vizita care i-a facut bine.

Artistul și-a schimbat complet infațișarea, a devenit o persoana spirituala și a ajuns sa-și gaseasca alinarea in credința și biserica.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Incendiu puternic la o biserica de lemn din Ramnicu Valcea. Monumentul istoric de aproape 300 de ani, distrus aproape in totalitate / FOTO

08:05, 19.03.2024 - Un incendiu de proporții a izbucnit la o biserica de lemn din Ramnicu Valcea. Monumentul istoric de aproape 300 de ani, distrus aproape in totalitate. La fața locului intervin numeroase echipaje de pompieri.

O biserica monument istoric, de aproape 300 de ani, a ars in Ramnicu Valcea

08:00, 19.03.2024 - Pompierii militari intervin, marti dimineata, cu mai multe echipaje la un incendiu care a cuprins o biserica de lemn, veche de trei secole, din municipiul Ramnicu Valcea, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea.

Arde generalizat o biserica de lemn, monument istoric ridicat in 1746 din Ramnicu Valcea

07:51, 19.03.2024 - O biserica de lemn, veche de aproximativ trei secole, din Ramnicu Valcea, a luat foc. Biserica este un monument istoric fiind ridicata in 1746. La fața locului intervin numeroase echipaje de pompieri.

Liderii PNL descind in Diaspora: Biserica nu este doar locul sfintei rugaciuni, ci și acela care reunește comunitați legate de credința și valori comune

16:05, 17.03.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, și europarlamentarul Rareș Bogdan au participat la slujba de la Catedrala „Sfinții Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail”, din Paris, unde comunitatea romaneasca se aduna saptamana de saptamana. „Biserica nu este doar locul sfintei rugaciuni, ci și acela care reunește…

Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Imaginea distribuita de actor: „Amintiri...” / FOTO

15:00, 01.03.2024 - Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Celebrul actor a distribuit pe rețelele de socializare o imagine cu el din anul 2016. Iata ce postare a facut iubitul Vivianei Sposub pe pagina de Instagram!

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Știrile Antena Stars. Nunta surpriza in showbiz. Celebrul actor s-a casatorit pentru a treia oara, in secret: ”Nu a știut nici mama” / VIDEO

17:16, 19.02.2024 - Un indragit actor din Romania a spus „Da” pentru a treia oara. El și iubita lui formeaza un cuplu de cateva luni și au decis sa se casatoreasca, fara ca familiile lor sa știe acest detaliu important. Au preferat sa fie cat mai discreți, avandu-i alaturi pa nașii lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?