Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr a mers cu pistolul la mall: Arma a fost găsită de jandarmi în maşină

Publicat:

Un tanar a mers cu pistolul la mall: Arma a fost gasita de jandarmi in masina

Un tanar din Arad este cercetat penal dupa ce a mers cu un pistol la un mall din oras, arma fiind gasita de jandarmi in masina aflata in parcarea subterana a centrului comercial, dupa ce suspectul a atras atentia pentru ca facea scandal.

, incidentul a avut loc miercuri seara, la ora 22,00, cand un echipaj care se afla in misiune de mentinere a ordinii publice a legitimat in parcarea subterana a mall-ului un grup de tineri cu varste cuprinse intre 17 si 32 de ani.

"Manifestau

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat, rapit din parcarea subterana a unui bloc! Polițiștii din București sunt in alerta / FOTO

22:05, 02.05.2024 - Intr-un eveniment șocant care a avut loc in București, un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc. Incidentul a avut loc intr-o zona rezidențiala, punandu-i pe polițiștii din București in alerta. Autoritațile investigheaza intens acest caz.

Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgența

20:20, 02.05.2024 - Alerta in București! Barbat rapit din parcarea subterana a blocului, polițiștii au intervenit de urgențaPolițiștii bucureșteni au intervenit de urgența, joi, dupa ce un barbat a fost rapit din parcarea subterana a unui bloc din Sectorul 1.  Potrivit surselor STIRIPESURSE.

Agent de paza, amenințat cu pistolul in parcarea unui mall din Galați. VIDEO De la ce a pornit totul?

18:45, 03.04.2024 - Un galațean, in varsta de 50 de ani, a amenințat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, calibrul 45, agentul de paza de la mall și I-a lovit in abdomen.Barbatul este acum in arest la domiciliu. Tot conflictul a inceput dupa ce soția autorului a parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, iar…

Tanar filmat in timp ce trage cu pistolul in plina strada, in Reșița. Politistii s-au autosesizat

17:45, 25.03.2024 - Un tanar de 20 de ani s-a filmat in timp ce tragea focuri de arma pe o strada din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin. Ulterior, acesta a postat videoclipul online, iar polițiștii au deschis o ancheta.

Tanar surprins cand trage cu pistolul intr-un cartier din Reșița. Poliția a deschis o ancheta

10:35, 25.03.2024 - Polițiștii din Caraș-Severin au deschis o ancheta, dupa ce imagini cu un barbat care trage cu un pistol intr-un cartier de blocuri din Reșița au fost postate pe o rețea de socializare, informeaza Opinia Timișoarei.Clipul video are circa 11 secunde, iar in imagini tanarul este surprins cand țintește…

Exercițiu de noapte pentru intervenția la un incendiu in parcarea subterana a SUPERNOVA Bacau

23:41, 29.02.2024 - In aceste momente, forțele de intervenție ale Detașamentului Bacau desfașoara un exercițiu de noapte de amploare, simuland o situație de urgența provocata de un incendiu in parcarea subterana a centrului comercial SUPERNOVA. Scenariul testat vizeaza eficacitatea și promptitudinea intervenției in cazul…

O geanta in care se aflau circa 15.000 de euro a fost gasita de un politist aflat la cumparaturi, in parcarea unui centru comercial

18:16, 27.02.2024 - O geanta in care se aflau circa 15.000 de euro a fost observata, pe o banca din parcarea unui centru comercial din Pitesti, de un politist care era la cumparaturi. El a reusit sa o identifice pe femeia careia ii apartinea poseta si i-a restituit-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?