Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou proiect de lege prevede ca DEŢINUŢII să stea în penitenciare DOAR îN WEEK-ENDURI

Publicat:

1463553291 va reforma sistemul de penitenciare O noua generatie de etichete electronice monitorizate prin satelit le-ar putea permite detinutilor sa stea acasa in timpul saptamanii si sa revina in inchisoare doar in week-enduri.

Acest proiect va fi introdus în . Initial, etichetarea prin satelit va fi implementata din septembrie în 8 penitenciare, urmând sa fie extins la nivel national.

Primul-ministru spera ca aceasta miscare va "revolutiona" condamnarea, permitând deținuților sa-si mențina locurile…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova ameninta Londra cu represalii militare daca Ucraina foloseste armamentul britanic impotriva teritoriului rus

18:45, 06.05.2024 - Rusia a avertizat Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate in Ucraina și alte țari.

Rusia amenința Occidentul dupa ce Marea Britanie a dat unda verde Ucrainei sa atace teritoriul rus. „E o escaladare directa”

18:00, 03.05.2024 - Rusia lanseaza noi amenințari dupa ce Emmanuel Macron și David Cameron au facut anunțuri care dau noi forțe Ucrainei. Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a afirmat, vineri, ca președintele Franței continua o tendința periculoasa, dupa ce a repetat ideea ca Parisul ar putea trimite soldați…

Un roman din Anglia și-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situația a starnit un val de comentarii pe internet

14:20, 20.04.2024 - Foarte mulți romanii locuiesc in case comune in Marea Britanie. De multe ori, viața la comun vine cu provocari neașteptate, cum ar fi nevoia de a-ți inchide cu lacat dulapul de la bucatarie, pentru a nu risca sa ramai fara mancare. Situația nu e singulara.

David Cameron spune ca Marea Britanie va continua sa vanda arme Israelului

10:56, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in ciuda apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, preluat de Agerpres.

Marea Britanie exclude orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel

05:01, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in pofida apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Moscova nu crede in varianta Occidentului

17:15, 27.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe Maria Zaharova a declarat miercuri ca este „extrem de greu de crezut” ca Statul Islamic (SI) ar fi avut capacitatea de a lansa un atac asupra unei sali de concerte din Moscova vinerea trecuta in care au fost ucise cel putin 140 de persoane, informeaza…

Marea Britanie pune la dispoziția Ucrainei activele inghețate ale bancii centrale ruse din Regatul Unit. UE nu pare sa sprijine inițiativa

14:25, 06.03.2024 - Marea Britanie este „pregatita sa imprumute Ucrainei toate activele inghețate ale bancii centrale ruse din Regatul Unit”, a declarat ministrul de Externe al Regatului Unit, David Cameron. El a precizat ca aceste active vor fi folosite ca garanție pentru plata reparațiilor, la sfarșitul razboiului.


Ce parere ai despre aceasta stire?