Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un grup de protestatari a intrat în cladire pentru a discuta cu directorul ANRE

Publicat:

A doua zi de proteste la pentru Reglementare în Energetica. Oamenii cer anularea majorarii tarifelor la energie electric.

Un grup de protestatari a intrat in cladire ca sa discute cu directorul ANRE, . Anterior aceștia au cerut sefului institutiei, , sa iasa sa discute cu ei. Acestia scandeaza &"Afara!&", &"Rusine!&", &"Jos tarifele!&" si spun ca vor protesta atât cât va fi nevoie, pâna vor fi auziti. Totusi, azi au venit ceva mai putini protestatari decât ieri.

Ieri, proteste de la ANRE au avut…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște: Cat va costa benzina și motorina, maine

12:45, 07.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 8 mai, șoferii vor plati cu 15 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 11 bani.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

Benzina in Moldova se scumpește, iar motorina se ieftinește

12:05, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 1 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 2 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (+4 bani), iar al motorinei fara…

Scandal pe prețul gazelor. Expert: Energocom a cumparat cu 7,24 lei, iar cetațenii au dat 18,07 lei. Afacere neo-moldoveneasca. Reacția ANRE

15:00, 29.03.2024 - O noua analiza a expertului Veaceslav Ionița pe tema gazelor naturale a scandalizat, din nou, societatea. „Gazul in Moldova nu este pur și simplu gaz, el mereu a fost o afacere de „succes”, dar ce s-a intamplat in 2023 va intra cu certitudine in manualele de economie”, afirma Ionița. Expertul se intreaba…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…


Ce parere ai despre aceasta stire?