Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil a murit electrocutat joi după amiază la Orlat

Publicat:

Un minor a fost gasit mort in dupa amiaza zilei de joi in localitatea sibiana Orlat. Actualmente se fac cercetari la fata locului pentru a se stabili exact cum a murit acesta.

CITITI SI:

Pe Aceeasi Tema Protectia Copilului face ancheta la Atel - familia poate ramane si fara al doilea copil

Un barbat a fost ucis de un copac pe un drum forestier la

VIDEO Un copil de 13 ani este in coma la spital, dupa ce o Dacie s-a rasturnat la Vestem GALERIE FOTO

Copilul a fost gasit mort in incinta unei societati comerciale din Orlat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești

21:10, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat

21:05, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani, din satul Comanești, comuna Hașmaș, s-a curentat și a murit.... The post O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fiul unei avocate din Moldova a murit in SUA: A suferit un atac de cord, dupa ce l-au electrocutat polițiștii, intr-o altercație

13:41, 15.04.2024 - Un barbat stabilit de mai mulți ani in Statele Unite ale Americii a murit dupa ce ar fi fost electrocutat de polițiștii americani zilele trecute. Potrivit informațiilor acesta este originar din Republica Moldova și este fiul avocatei Natalia Sprinceanu.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.

Fostul președinte al statului Chile a murit intr-un accident de elicopter

22:40, 06.02.2024 - Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera a murit, marti, intr-un accident de elicopter, in sudul tarii, a anuntat site-ul local de stiri La Tercera, citat de Reuters, conform Agerpres. Surse guvernamentale citate de La Tercera au indicat ca in elicopter se aflau patru persoane si trei au fost „gasite…

Un american de 73 de ani a murit dupa ce a sarit dintr-un avion, iar parașuta nu s-a deschis

13:00, 06.02.2024 - Incidentul a avut loc in Eloy, statul american Arizona, la aproximativ 100 kilometri sud de Phoenix, cand Terry Gardner, in varsta de 73 de ani, a sarit dintr-un avion, in al treilea salt al zilei, informeaza marți ABC News.Potrivit Departamentului de Poliție Eloy, barbatul a murit, dupa ce parașuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?