Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un aparat de detectat cutii negre a ÎNREGISTRAT un SEMNAL în zona avionului malaezian dispărut

Publicat:

Un detector de cutii negre mobilizat de o nava chineza de patrulare care participa la cautarea avionului a detectat "un semnal" in sudul , fara sa stabileasca daca acesta are sau nu legatura cu zborul MH370.Semnalul avea o frecventa de 37,5 kHz pe secunda, identica celei transmise de dispozitivele de inregistrare a zborului, potrivit presei chineze.

Detectorul de cutii negre, mobilizat de nava chineza de cautare Haixun 01, a reperat semnalul la latitudinea de aproximativ 20 de grade sud si longitudinea de 10 grade est, a precizat agentia.


Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

52,3 grade Celsius in New Delhi, cea mai ridicata valoare din istoria Indiei

16:40, 29.05.2024 - In capitala Indiei, New Delhi, temperatura a urcat miercuri la un record național de 52,3 grade Celsius, a anunțat biroul guvernamental de meteorologie, citat de AFP. Temperatura a depașit astfel cu peste un grad Celsius recordul național anterior Departamentul de Meteorologie din India (IMD), care…

VIDEO Momentul atacului din Crangași. O camera de bord i-a inregistrat pe cei doi tineri care loveau un barbat cu bate

13:00, 15.05.2024 - VIDEO Momentul atacului din Crangași. O camera de bord i-a inregistrat pe cei doi tineri care loveau un barbat cu bate Au aparut imaginile atacului din Crangași, in care un barbat a fost omorit in bataie. Procurorii ii vor prezenta astazi instanței cu propunerea de arestare preventiva pe cei doi atacatori…

Astronomii au detectat o exoplaneta telurica ce prezinta o atmosfera. Cate grade Celsius se inregistreaza pe noul astru

19:55, 08.05.2024 - Astronomii au cautat timp de multi ani planete telurice din afara sistemului nostru solar care sa aiba atmosfera - o caracteristica considerata esentiala pentru posibilitatea de a gazdui viata. Ei bine, se pare ca, in sfarsit, au gasit una.

De cand va fi obligatorie „cutia neagra” a mașinii?

10:15, 06.05.2024 - Din iulie, mașinile vor avea obligatoriu cutii negre, ca la avioane. Montarea lor costa sute de euro. Cutia neagra la mașini: EDR, prescurtarea pentru event data recorder, denumit popular și cutia neagra, este un dispozitiv care va deveni obligatoriu pe orice autovehicul inmatriculat incepand cu data…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Cum a revenit pe linia de plutire Malaysia Airlines, dupa doua tragedii identice

13:55, 14.03.2024 - Zborul MH370 de la Kuala Lumpur la Beijing a disparut deasupra Oceanului Indian la 8 martie 2014, cu 239 de persoane la bord. In ciuda milioanelor de dolari cheltuite pentru cea mai mare cautare din istoria aviației, avionul nu a fost inca gasit.

Autoritatile efectueaza cautari cu scafandri dupa ce doua minore au disparut de la domiciliu

12:40, 08.03.2024 - Echipe de politisti, pompieri si scafandri efectueaza cautari pe raza municipiului Giurgiu, dupa ce, vineri dimineata, a fost inregistrat un apel la 112 prin care era anuntat faptul ca doua minore au disparut de la domiciliu. "O autospeciala de stingere, un echipaj SMURD si un echipaj de scafandri…


Ce parere ai despre aceasta stire?