Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un Airbus A330 al companiei Qatar Airways a aterizat de urgență la Istanbul după ce un motor a luat foc

Publicat:

Un avion de tipul Airbus A330 al companiei , care efectua joi un zbor intre Istanbul și Doha, a aterizat de urgența pe aeroportul Ataturk in urma unui incident survenit la scurt timp dupa decolare, relateaza agențiile DPA și Reuters.

Potrivit postului CNN Turk, unul dintre cele doua motoare a luat foc, dar un oficial al aeroportului Ataturk afirma ca trenul de aterizare nu s-a retractat. Totuși, în imaginile surprinse de la sol se vad flacari la motorul stâng.

Conform unui comunicat al companiei aeriene, pasagerii au fost debarcați și…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Momente de panica la un zbor al companiei Tarom: Aeronava a aterizat de urgența

23:35, 24.05.2024 - Probleme la zborul TAROM RO384, cursa Paris CDG - București OTP. Se pare ca este vorba despre un bird strike (impact cu pasari).Aeronava Tarom care trebuia sa efectueze un zbor spre București plecand de la Paris a lovit, in decolare, un stol de pasari.

Stare de asediu la Istanbul: poliția turca a arestat sute de protestatari de 1 Mai VIDEO

17:01, 01.05.2024 - Forțele antirevolta turce au folosit gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa demonstranții de 1 Mai care incercau sa ajunga in piața Taksim din Istanbul, arestand sute de protestatari, relateaza Reuters.

Turcia da o lovitura planurilor lui Klaus Iohannis de a fi șeful NATO. Ce anunț a venit de la Ankara?

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters.Turcia era unul din cele patru state membre ale Aliantei care nu isi anuntasera…

Un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența in Romania din cauza unei amenințari cu bomba

12:50, 13.04.2024 - Avionul companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența la București (Romania) din cauza unei alerte cu bomba. Despre acest lucru a relatat Hava Sosyal Medya, informeaza media.az. Publicația precizeaza ca incidentul a fost inregistrat pe cursa TK1766 Varșovia - Istanbul. Echipajul a primit un mesaj…

Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines. Aeronava a aterizat de urgența pe Otopeni

23:21, 12.04.2024 - Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines, care a decolat vineri seara de la Varșovia catre Istanbul. Aeronava Boeing 737-800 avea 158 de pasageri la bord și a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni. 

Aeroportul din Istanbul folosește ciini de terapie

23:41, 12.03.2024 - Stresat inaintea unui zbor important? Ciini de terapie sint acum la dispozitia calatorilor pe Aeroportul din Istanbul (IST) pentru a-i ajuta sa se relaxeze, informeaza Reuters. Aeroportul a derulat acest program in ultima luna pentru a ajuta la reducerea stresului si a anxietatii in rindul pasagerilor…

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Turcia se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Ucraina si Rusia

08:41, 09.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca tara sa se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Rusia si Ucraina, pentru a pune capat razboiului, transmite Reuters. STIRIPESURSE.RO va prezinta mai jos, in format „live text”, principalele știri legate de razboiul din…

Bataie intre pasageri pe o cursa Wizz Air. Avionul care mergea spre Georgia a aterizat de urgența la Cluj-Napoca

11:50, 06.03.2024 - Doi pasageri din Georgia și unul din Belarus s-au luat la bataie in cursa Wizz Air care facea legatura intre Memmingen (Germania) și Kutaisi (Georgia). Aaeronava a aterizat de urgența la Cluj-Napoca pentru a-i debarca pe scandalagii.


Ce parere ai despre aceasta stire?