Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uleiul care ucide 93% din celulele cancerului in 48 de ore

Publicat:

Cel mai recent studiu de laborator a aratat ca acidul lauric poate ucide mai mult de 93% din celulele cancerului de colon (Caco-2), in maxim 48 de ore dupa tratament. Trebuie avut in vedere faptul ca acidul lauric din uleiul de cocos a avut o concentaratie de 50 % din uleiul de cocos
Ceea ce este mai interesant este faptul ca acidul lauric este de fapt "otrava" celulelor canceroase. Acesta declanseaza un stres oxidativ profund si simultan, scazand nivelul de glutation din celule - care este de fapt de ceea ce celulele canceroase au nevoie pentru a se proteja impotriva stresului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inteligența artificiala intra in lupta impotriva cancerului: o noua era in terapia celulara

09:15, 09.05.2024 - Intr-o epoca in care tehnologiile emergente redefinește tratamentele medicale, o descoperire remarcabila ar putea schimba fundamental modul in care abordam cancerul. Cercetatorii de la Centrul Internațional pentru Cancer Ludwig au dezvoltat un instrument bazat pe inteligența artificiala (IA) revoluționar,…

CANCER DE PIELE Primele vaccinuri impotriva cancerului sunt testate la Londra

11:05, 01.05.2024 - In Londra se testeaza in prezent un vaccin personalizat impotriva cancerului, bazat pe tehnologia ARN mesager, marcand primul test de acest gen la nivel uman. The post CANCER DE PIELE Primele vaccinuri impotriva cancerului sunt testate la Londra first appeared on Informatia Zilei .

Primele vaccinuri ARN mesager impotriva cancerului sunt testate la Londra: „Este o forma de terapie personalizata”

21:05, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, cu tehnologie de tip ARN mesager, este testat pe oameni, in premiera, in aceste zile la Londra. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian. Melanomul, tipul de cancer pentru…

„Cel mai extraordinar lucru din ultimii ani”: Primele vaccinuri impotriva cancerului de piele sunt testate la Londra

16:45, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului de piele, folosind o tehnologie de tip ARN mesager, este testat in aceste zile la Londra, acesta fiind primul astfel de vaccin testat pe oameni. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, scrie digi24.ro…

„Șanse reale pentru un leac”. Primele vaccinuri impotriva cancerului sunt testate la Londra

11:41, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, folosind o tehnologie de tip ARN mesager, este testat in aceste zile la Londra, acesta fiind primul astfel de vaccin testat pe oameni. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian.

INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici

18:10, 31.03.2024 - Cercetatorii din Marea Britanie au dezvoltat LungVax, primul vaccin din lume impotriva cancerului pulmonar, deschizand noi perspective in lupta impotriva principalei cauze de mortalitate prin cancer. The post INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici first…

BioNTech spera sa lanseze in 2026 primul sau medicament anticancer, bazat pe tehnologia ARN mesager și „adaptat fiecarui pacient”

21:25, 20.03.2024 - Compania farmaceutica germana BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a anunțat miercuri, 20 martie, ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie aceleiași tehnologii bazate pe ARN mesager (ARNm), scrie…

Au fost gasite punctele slabe și ar putea aparea un tratament

10:55, 19.03.2024 - Virusul Epstein-Barr (EBV) este una dintre cele mai comune infecții la nivel mondial, insa pana in prezent nu exista niciun vaccin sau tratament specific pentru combaterea lui. Totuși, exista speranțe ca acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat, deoarece cercetatorii au identificat puncte…


Ce parere ai despre aceasta stire?