Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tzanca Uraganu i-a zis ”adio” Alinei Marymar? Celebrul manelist și Lambada, surprinși în ipostaze romantice / FOTO

Publicat:

Se spune ca mereu ne intoarcem la ceea ce iubim, iar Lambada a declarat de nenumarate ori ca ea iși va aștepta soțul acasa, idniferent daca iși mai petrece nopțile cu anumite domnișoare. De data aceasta, se pare ca le-a spus ”adio” definitiv și și tot in brațele blondinei s-a intors!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu Cristina Ciobanașu și iubitul ei! Actrița s-a filmat in ipostaze romantice alaturi de Alexandru Mureșan: ”Un moment...” / VIDEO

08:45, 09.05.2024 - Cristina Ciobanașu formeaza un cuplu cu Alexandru Mureșan deja de peste doi ani, dar rare ori fanii ei au avut ocazia sa ii vada in astfel de ipostaze. Iubitul actriței este o persoana discreta cand vine vorba despre camerele de filmat, dar iata ca ea a reușit sa surprinda cateva momente romantice!

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Dani Mocanu, incident pe autostrada! Ce a pațit celebrul manelist: „Ne-a facut varza” / VIDEO

13:35, 12.04.2024 - Dani Mocanu a fost implicat intr-un incident pe o autostrada din Romania! Celebrul manelist a povestit ce s-a intamplat prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Declarațiile facute de artist.

Video | Tzanca Uraganu, show la Alba Iulia, in parcarea de la Kaufland- Cetate

22:00, 07.04.2024 - Video | Tzanca Uraganu, show la Alba Iulia, in parcarea de la Kaufland- Cetate Video | Tzanca Uraganu, show la Alba Iulia, in parcarea de la Kaufland- Cetate Cel mai ascultat manelist al momentului, Andrei Velcu, cunoscut ca și „Țznca Uraganul” a susținut un concert in clubul Stage din Alba Iulia. Dupa…

Old love stories inca exista! Gabi și Lena Enache, surprinși in ipostaze parca desprinse dintr-un film romantic! / PAPARAZZI

23:45, 17.03.2024 - Rar mai vezi povești adevarate de dragoste, dar și cand le vezi...iți fura privirile! Lena Enache și Gabi Enache sunt dovada ca ”old love stories” nu au disparut dintre noi! Paparazzii Spynews.ro i-au surprins in ipostaze parca desprinse dintr-un film romantic!

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

Tzanca Uraganu și Andrew Tate, surprinsi la razia politistilor, in Bucuresti. Manelistul a facut show in fata agentilor (VIDEO)

09:55, 25.02.2024 - A fost razie de amploare, in noaptea de sambata spre duminica, in Bucuresti. Printre cei opriti de politisti in trafic s-au numarat Tzanca Uraganu și Andrew Tate. Manelistul a facut show in fața camerelor de filmat. Tzanca Uraganu, mesaj pentru soferi Tzanca Uraganu a transmis șoferilor sa nu se urce…

„El este inima mea, casa mea”. Lambada, prima declarație publica de dragoste pentru Tzanca Uraganu! Ce i-a transmis prima soție manelistului / VIDEO

17:45, 16.02.2024 - S-au desparțit de o buna perioada, dar Lambada nu ezita sa ii faca declarații de dragoste lui Tzanca Uraganu! De curand, prima iubire a manelistului a postat un videoclip alaturi de tatal copiilor ei, atunci cand iși exprima public iubirea pentru artist.


Ce parere ai despre aceasta stire?