Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tunisia, în criză: Înfruntări în faţa Parlamentului după ce preşedintele Kais Saied a suspendat activitatea deputaţilor şi l-a demis pe premier VIDEO

Publicat:

Infruntari au avut loc in fata sediului Parlamentului tunisian luni, la o zi dupa ce presedintele a suspendat activitatea Legislativului si l-a destituit din functie pe premier, aruncand aceasta tanara democratie intr-o criza constitutionala, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul Romaniei: Sedinta comuna - suspendata din lipsa cvorumului, inainte de votul asupra membrilor Consiliului Concurentei (VIDEO)

17:20, 22.04.2024 - Sedinta plenului reunit al Parlamentului a fost suspendata, luni, inainte de votul asupra candidatilor propusi pentru Consiliul Concurentei, din lipsa cvorumului.Sedinta plenului reunit al Parlamentului a fost suspendata, luni, inainte de votul asupra candidatilor propusi pentru Consiliul Concurentei,…

 4 328 de firme si-au suspendat activitatea in primele doua luni din 2024

17:26, 14.04.2024 - Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele doua luni din 2024 a fost de 4.328, in crestere cu 38,58% comparativ cu perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).

Biden a convocat celula de criza la Casa Alba și l-a sunat pe Netanyahu: a interzis Israelului sa raspunda/ VIDEO

04:55, 14.04.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, și-a convocat echipa de securitate la Casa Alba și apoi l-a sunat pe Benjamin Netanyahu. Conform primelor informații, Joe Biden a cerut Israelului sa nu raspunda la provocarile venite din Iran, informeaza Washington Post.

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.

Xi Jinping a participat la discutiile deputatilor CCPPC

17:35, 06.03.2024 - Secretarul general al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez (CCPCC), presedintele tarii si presedintele Comisiei Militare Centrale, Xi Jinping, a participat miercuri la o sedinta a grupului alcatuit din deputatii Comitetului Revolutionar al Kuomintang-ului din China, cercuri stiintifice…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Marcel Ciolacu: Maine anunțam tot calendarul de alegeri

16:25, 20.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca in urma discuțiilor din Coaliție, una dintre solutii este o alianta electorala sau o alianta politica, care sa dea „stabilitate Romaniei”, scrie Hotnews. Președintele PSD a ținut sa precizeze ca „nu exista partide care sa poata obține majoritatea pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?