Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie - Un avion s-a prăbușit în statul american Dakota de Sud! Bilanțul victimelor

Publicat:

Noua persoane au murit ucise si trei au fost ranite dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit sambata in statul american Dakota de Sud, au anuntat autoritatile locale, informeaza site-ul agentiei , scrie Mediafax.

, reprezentantul pentru din SUA, a declarat pentru ca la bordul aeronavei Pilatus PC-12 se aflau 12 persoane in momentul producerii accidentului, la scurt timp de la decolare.

Complicele lui face declarații HALUCINANTE: recunoaște mai multe violuri

Knudson…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

Podul prabusit in SUA. Numarul victimelor date ca moarte

06:20, 27.03.2024 - Cautarea supravietuitorilor a fost suspendata marti seara la Baltimore, dupa prabusirea podului in portul acestui oras din estul Statelor, cele sase persoane date disparute fiind presupuse moarte, a anuntat un responsabil al pazei de coasta, scrie AFP. „Pe baza duratei cautarii (…), a temperaturii apei,…

Zi de doliu național in Rusia dupa atacul terorist. Bilanțul victimelor a crescut

11:45, 24.03.2024 - Duminica, in Rusia este zi de doliu național dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea Statul Islamic. Bilanțul morților a depașit 130.

Spectatori cu degetele amputate, dupa ce au asistat pe un ger cumplit la un meci de fotbal american

14:20, 11.03.2024 - Unora dintre spectatorii care au asistat la un meci din play-off-ul Ligii profesioniste de fotbal american (NLF), disputat in luna ianuarie la minus 32 de grade Celsius, li s-au amputat degetele dupa ce au suferit degeraturi, a anuntat un spital din Missouri, citat de Associated Press, informeaza Agerpres.

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Tragedie fara margini: un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

07:05, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe.Cel…

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

Incendii in Chile: Bilantul a crescut la 131 de morti

19:30, 06.02.2024 - Incendiile violente care afecteaza regiunea turistica Valparaiso, din centrul statului Chile, au facut cel putin 131 de victime, potrivit ultimului bilant prezentat marti de Serviciul de medicina legala din Chile (SML), informeaza AFP, potrivit Agerpres. Organismul, responsabil de actualizarea numarului…


Ce parere ai despre aceasta stire?