Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 10 mancaruri care alunga raceala

Publicat:

Racelile de sezon sunt des intalnite in aceasta perioada, ceea ce nu le face mai placute sau mai usor de indurat. Daca te-ai imbolnavit si ai inceput sa resimti efectele negative (nas infundat, dureri de cap, tuse care nu te mai lasa), incearca sa te pui pe picioare mancand destept. Iti trebuie alimente bogate in vitamine, pentru a-ti reincarca bateriile.


Supa de pui


Toata lumea a auzit ca supa de pui "face bine" la raceala. Si este adevarat, pentru ca ajuta la eliberarea mucusului. Carbohidratii simpli din zeama si din taitei te ajuta la eliminarea senzatiei de…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au venit rezultatele preliminare in cazul fetiței de 4 ani din Calarași, care a decedat dupa consumul de pește la gratar: Ce substanțe conținea alimentul

18:36, 02.05.2024 - Au venit rezultatele preliminare in cazul fetiței de 4 ani din Calarași, care a decedat dupa consumul de pește la gratar: Ce substanțe conținea alimentulPrimele analize efectuate asupra carnii de pește care a ucis-o pe fetița de 15 ani din Calarași, au dezvaluit mari probleme. Carnea era plina de…

Trebuie sa puneți neaparat acest fruct pe masa de Paște. Ajuta digestia și previne balonarea

15:16, 02.05.2024 - Un cocktail nutriționalSpecialiștii in nutriție recomanda cu mare caldura ananasul pentru conținutul sau bogat de vitamine, minerale și enzime digestive. Acest fruct tropical ofera o combinație unica de substanțe nutritive, precum vitamina A, vitamina C, vitaminele din complexul B (B1 și B6), acid folic,…

Cum se face un mujdei de usturoi cremos și gustos. Combinația perfecta alaturi de pește prajit

21:35, 24.04.2024 - Ingrediente necesare pentru mujdeiul de usturoi cremos:2 capațani de usturoiSare pentru condimentare100 ml ulei de floarea-soarelui1 lingura oțetMod de preparare:Curațarea usturoiului: Incepe prin a curața și spala cațeii de usturoi , apoi da-i pe razatoarea mica.Pisarea usturoiului: Presara sare peste…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi neaparat toata primavara daca vrei sa te ferești de raceli și de astenie

10:31, 28.03.2024 -  In continuare, va prezentam o serie de alimente recomandate pentru consum in perioada primavara, alese pentru proprietațile lor nutritive și beneficiile aduse sanatații.1. Fructele citriceFructele citrice, cum ar fi portocalele, grapefruit-ul, lamaile și lime-urile, sunt renumite pentru conținutul…

Superalimentul care are mai multa vitamina B decat carnea. Ce beneficii mai are pentru sanatate

19:25, 18.03.2024 - Carnea este unul dintre cele mai iubite alimente, nelipsite din dieta multor oameni. Exista, insa, și persoane care vor sa o inlocuiasca, insa nu știu care sunt produsele ce ii poț imita perfect proprietațile. Afla ca exista un aliment care conține mai multa vitamina B decat carnea și are numeroase…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

DESERT Prajitura delicioasa cu spuma de capșuni

09:06, 15.02.2024 - Prajitura cu spuma de capșuni este desertul ideal pentru orice ocazie, combinand dulceața capșunilor cu textura aerata a bezelei și crocantul aluatului foietaj. Inspirata din rețetele tradiționale, aceasta prajitura "Spumoasa" iți va incanta simțurile și iți va aduce aminte de gustul autentic al deserturilor…

Fragezirea carnii de vita. Ce trebuie sa faci inainte sa o gatești

15:15, 11.02.2024 - Oamenii consuma carne de vita de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Fragezirea carnii de vita a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textura placuta și este bine sa știi ce trebuie sa faci inainte sa o gatești. Despre carnea de vita, riscuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?