Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toni Greblă a depus jurământul la Cotroceni. Ce i-a spus Băsescu.

Publicat:

a depus marti juramantul pentru functia de judecator la , la . l-a felicitat, marti, pe pentru numirea in functia de judecator al CCR, apreciind ca prezenta acestuia in cadrul institutiei este"un castig". Citeste si: , votat de Senat ca judecator la CCR Senatorul PSD a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului. Candidatura ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul Sibiu vrea un al doilea mandat. Astrid Fodor si-a depus candidatura

20:45, 30.04.2024 - Primarul actual al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, și-a depus marți candidatura pentru un nou mandat, noteaza Agerpres. In aceeași zi, conform sursei menționate, Ciprian Faraon, reprezentantul PUSL, și-a depus, de asemenea, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Sibiu. La Biroul Electoral…

Vasile Panaite (PUSL) și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

21:26, 29.04.2024 - Vasile Panaite si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt, din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), precizeaza un comunicat de presa al formatiunii.

Cseke Attila si-a depus candidatura la presedintia CJ Bihor; Biro Rozalia candideaza la Primaria Oradea

19:50, 28.04.2024 - Senatorul Cseke Attila, presedinte al UDMR Bihor, si-a depus candidatura, duminica, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Bihor, iar deputatul Biro Rozalia si-a depus candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea, informeaza UDMR.

Haralambie Epure și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Alexandria

13:30, 27.04.2024 - Politic Haralambie Epure și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Alexandria aprilie 27, 2024 12:29 Astazi, Haralambie Epure s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria municipiului Alexandria și, impreuna cu echipa de candidați pentru Consiliul local și-au depus candidaturile…

Președintele PNL Neamț și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

14:05, 22.04.2024 - Presedintele filialei PNL Neamt, secretarul de stat George Lazar, si-a depus, luni, la sediul Biroului Electoral Judetean, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Neamt.

(video) Sergiu Lazarencu a depus juramantul de investire in funcția de ministru al Mediului. Maia Sandu: Domeniul e unul foarte apropiat mie

08:30, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator la Curtea Penala Internaționala: „Este o mare onoare”„

17:00, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga, fiind pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga

16:25, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga. Este pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.


Ce parere ai despre aceasta stire?