Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toalete insalubre și pline de rugină în spital

Publicat:

Pacientii care ajung la spitalul judetean de urgenta din Slobozia sunt obligati sa foloseasca toalete insalubre si pline de rugina. Autoritatile judetene recunosc faptul ca toaletele sunt de nefolosit si ca trebuie renovate, dar spun ca prioritara este investitia in aparatura medicala.

Aceste imagini au fost surprinse de un barbat care venise la spitalul judetean de urgenta Slobozia cu o ruda. La un moment dat a vrut sa mearga la toaleta, insa de indata ce a intrat l-au trecut fiori.

De altfel, atat pacientii cat si insotitorii acestora evita pe cat posibil toaletele. Iata ce spun aceștia:

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meniu special de Paste pentru pacientii din spitalele din Constanta! Nu lipsesc preparatele traditionale (GALERIE FOTO)

11:20, 04.05.2024 - Si anul acesta, ca de fiecare data de Paste, bolnavii internati in spitalele din Constanta vor avea parte de o masa speciala.Ouale rosii, cozonacul, drobul, friptura de miel, casul, vor fi nelipsite din meniu, anunta Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepara si distribuie mancarea pentru bolnavii…

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Conducerea ACET transmite ca la avaria de langa Primaria Suceava s-a acționat cu profesionalism. „Nu este important sa te apuci de sapat cat mai repede cu putința, important este sa știi unde, de ce, și cum sa sapi pentru o intervenție cat mai eficienta”

16:45, 15.04.2024 - Conducerea ACET Suceava a transmis, astazi, ca la avaria din intersecția din apropierea Primariei Suceava s-a acționat cu profesionalism și cu limitarea efectelor de natura sa afecteze suprafața carosabila reabilitata recent, aflata in garanție. ACET Suceava a transmis un comunicat de presa in care…

Dorel Sandesc, despre scandalul de la Pantelimon: „Este o absurditate. Cum sa omoare medicii pacienții? Noi ii salvam”

09:35, 13.04.2024 - Rudele celor 17 pacienți care au murit la ATI la spitalul Sf. Pantelimon cer explicații. Conducerea spitalului neaga ca ar fi vorba de de o mana criminala. Primele rapoarte vor fi gata saptamana viitoare. Medicul Dorel Sandesc, specialist in Terapie Intensiva, spune ca dozele de noradrenalina care se…

De ce este important colagenul pentru articulații. In ce alimente se gasește

08:35, 10.03.2024 - Colagenul este o proteina care se gasește in organismul uman, insa, odata cu inaintarea in varsta nivelul sau scade. Pentru a avea grija de articulații și de piele, alimentația este un factor important. Exista cateva alimente pe care sa le incluzi in dieta ta pentru o sanatate cat mai buna.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Lidl, anunt important. Un produs este retras de urgenta de la raft. Ce trebuie sa faci daca l-ai cumparat deja

19:41, 07.02.2024 - Conducerea lanțului german de magazine Lidl din Romania a facut un anunț important pentru consumatori. Un produs a fost retras de urgența de la raft. In ultimele zile, la supermarketurile amintite au fost descoperite mai multe nereguli. La ce trebuie sa fie atenți clienții. Produsul retras de urgența…


Ce parere ai despre aceasta stire?