Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Țigările mentolate dispar în trei luni de pe piața din România

Publicat:

Tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din tara noastra, incepand cu 20 mai 2020, conform a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania. Marii producatori si comerciantii au obligatia sa se asigure ca pe 20 mai 2020 niciun pachet de tigari mentolate nu va mai exista pe piata, insa, consumatorii de mentol vor mai gasi aroma in produsele care incalzesc tutunul si in tigaretele electronice.“Prin arderea produsului din tutun, mentolul se transforma in substante cancerigene. Tigarile cu arome si in special tigarile mentolate favorizeaza debutul fumatului. Pentru…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laurentiu Mihai, Director General al Organizatiei de Serializare a Medicamentelor din Romania: La cinci ani de la operationalizare, Sistemul National de Verificare a Medicamentelor este deplin functional. Ne gandim la ceea ce urmeaza

12:55, 11.04.2024 - Deocamdata, spune el, pana dupa preluarea mandatului de catre noua Comisie Europeana, este un moment prielnic pentru discutii la nivel de experti, cu reprezentarea tuturor partilor interesate – industrie farma, farmacii, spitale. „Pana la adoptarea unei decizii politice, este esential sa existe un consens…

S-a prelungit plafonarea prețurilor la energie și gaze

17:36, 28.03.2024 - Guvernul menține mecanismul de plafonare a prețurilor la energie si gaze pana in primavara anului 2025, pentru ca populația, dar și companiile, in calitate de consumatori finali, sa ramana in continuare protejați fața de volatilitatea de pe piața energiei și gazelor naturale, in actualele condiții de…

Au aparut primele cireșe in piața, iar prețul se apropie de cel al aurului. Cumparatorii privesc, inghit in sec și pleaca

12:30, 20.03.2024 - De la an la an, cireșele devin tot mai valoroase. Prețul lor crește considerabil cu fiecare primavara care ce vine.Anul acesta, primele cireșe au aparut și pe tarabele din Constanța. Au fost aduse de la 13.000 km departare, iar costul acestora este nici mai mult nici mai puțin de 250 de lei per kilogram,…

Romania, somata sa transpuna integral si corect dispozitiile Directivei Europene privind lucratorii sezonieri

15:00, 13.03.2024 - Comisia Europeana solicita Romaniei sa transpuna integral si corect dispozitiile Directivei privind lucratorii sezonieri, potrivit Agerpres. Comisia Europeana a initiat o procedura de constatare a neindeplinirii obligatiilor si a trimis scrisori catre Romania, Spania, Portugalia, Slovenia, Slovacia,…

De ce ar putea o schema de sprijin de 3 miliarde de euro sa bulverseze piața energiei din Romania, timp de 15 ani / Ce sunt contractele pentru diferența

14:00, 11.03.2024 - In plin boom al investițiilor in energia regenerabila, Comisia Europeana a aprobat, pentru Romania, o noua schema de finanțare, de 3 miliarde de euro, pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene. Sunt bani care vor finanța contracte pentru diferența (CfD), prin care prețul energiei electrice va fi…

Se pregatește prelungirea schemei de plafonare a prețului pentru energie pana in 2026. Anunțul facut de Sebastian Burduja

13:55, 11.03.2024 -  "In trimestrul III al anului trecut, luand in calcul preturile plafonate, deci cele platite efectiv de romani, Romania a avut al patrule cel mai ieftin gaz si a cincea cea mai ieftina energie electrica din Uniunea Europeana. Sunt datele Eurostat pe trimestrul III din 2023. Sunt curios daca aceste stiri…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?