Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teo, Vio şi Costel, cel mai cunoscut trio din stand-up comedy, în premieră pe scena iUmor

Publicat:

Cel mai cunoscut trio din stand-up comedy-ul din Romania va urcapentru prima data pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cu oexperiența de mai bine de 15 ani in stand-up, pe Teo, Vio si Costel ii leaga șio lunga prietenie inceputa tot datorita pasiunii lor comune. Cei trei s-au cunoscut dupa ce au inceput sa faca stand-up,inca din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții romani.Cei trei au susținut de-a lungul timpului spectacole in intreaga țara, contribuind la amploarea pecare a prins-o fenomenul stand-up comedy in Romania. Jurații iși exprima optiunea prin…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!

Anunțul facut de Irina Fodor de la filmarile „Asia Express” din Indonezia: „S-au schimbat puțin lucrurile in cursa”. Ce se intampla cu competiția

11:35, 14.04.2024 - Irina Fodor a anunțat oficial ca filmarile „Asia Express” 2024 - Drumul Zeilor au ajuns in Indonezia, ultima țara a competiției. Prezentatoarea dezvaluie ca au avut loc și schimbari neașteptate in cursa. La sfarșitul lunii februarie, Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. Atunci prezentatoarea…

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

VIDEO Andreea Greuruș, din Alba, pe scena iUmor cu o lingura de lemn și un cod de bare pe ea: Numarul care le-a dat cu virgula juraților

18:51, 18.03.2024 - VIDEO Andreea Greuruș, din Alba, pe scena iUmor cu o lingura de lemn și un cod de bare pe ea: Numarul care le-a dat cu virgula juraților Andreea Greuruș, din Alba, pe scena iUmor, cu o lingura de lemn și un cod de bare pe ea: Numarul care le-a dat cu virgula juraților Andreea Greuruș, o tanara din Alba,…


Ce parere ai despre aceasta stire?