Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Super concurs: Spune-ne care este cel mai exigent jurat şi de ce și poți câștiga O CANĂ și O PELERINĂ X FACTOR

Publicat:

Vrei sa-ți bei cafeaua într-o cana cu Factor X și sa te ferești de ploaie cu o pelerina pe care și marii artiști o poarta? Atunci participa la cel mai tare concurs din aceasta toamna.


Spune-ne care este cel mai exigent jurat si de ce și poți câștiga O CANA și O PELERINA X FACTOR!  Concursul se desfasoara în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2014, dupa cum urmeaza:

Pasul 1 – Inregistrarea in concurs

Pentru a participa la concursul “XFACTOR 2014&", orice persoana interesata trebuie sa opteze pentru accesarea https://www.facebook.com/xfactor.romania.…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Taticii merg in camping cu copiii

01:06, 15.04.2024 - In episodul 9 din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum taticii impreuna cu copiii merg in camping. Vezi cele mai noi episoade din noul sezon al serialului pe Antena 1 și in AntenaPLAY

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

iUmor, 7 aprilie. Magicianul Robert Tudor vine cu un super show de magie, iar Nury Guney il impresioneaza pe Cheloo

14:05, 06.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil. Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor il va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor,…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a incins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

23:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?