Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supe și ciorbe din verdețuri de primăvară. Rețete pline de vitamine

Publicat:

Supe și ciorbe de salata verde, urzici, macriș, leurda și spanac, adica rețete pline de vitamine, asta iți propunem sa incerci azi. Verdețurile de primavara sunt și foarte gustoase, și foarte sanatoase. De spanac / VIDEO Ingrediente: 800 g spanac, 30 g unt gras (80-82% grasime), doua oua, doua linguri de parmezan ras, 1,4 litri supa de pui. Preparare: se spala foarte bine spanacul și se taie in bucați mari. In oala de fiert supa se topește untul și se adauga spanacul. Supa de pui se da intr-un clocot in alta oala, apoi se ia de pe foc. Ouale se bat bine cu parmezanul, se amesteca apoi cu spanacul

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Dieta miraculoasa cu verdețuri: te slabește enorm intr-o perioada scurta de timp, fara sa-ți fie foame

13:41, 15.04.2024 -   Pare greu de crezut, dar, ca sa slabesti, nu trebuie sa renunti la toate bunatatile. Singura conditie este ca una dintre cele trei mese zilnice sa fie o mancare din verdeturi de primavara.Cum procedeaziTimp de o saptamana, combina mesele obisnuite cu una sau doua din mancarurile cu verdeturi de primavara.…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Rețete cu sos de soia – la ce preparate il poți folosi

09:05, 18.03.2024 - Sosul de soia nu lipsește din rețetele asiatice, insa este un ingredient ce poate aduce un plus de aroma multor preparate culinare, chiar și in bucataria romaneasca. Iata la ce preparate poți adauga sos de soia.Cu un gust ușor sarat, și o aroma caramelizata, sosul de soia poate fi un ingredient vedeta…

Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume

09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…


Ce parere ai despre aceasta stire?