Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supă de varză ardelenească. Gătește cu noi rețete delicioase!

Publicat:

Vrei sa nu dai prea mulți bani pe mancare, dar sa ai o alimentație variata și sanatoasa? In loc sa mergi la restaurant, mai bine gatește acasa. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Incearca rețetele noastre și te vei convinge!  Azi, supa de varza ardeleneasca. Gatește cu noi rețete delicioase! Supa de varza ardeleneasca   Ingrediente: o varza de 1,2 – 1,5 kg, 3 morcovi, o țelina mica, doua cepe verzi, o ceapa alba, 250 g de roșii in bulion, o lingura rasa de boia dulce, cimbru proaspat, 1/2 de legatura de patrunjel, 1-2…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

5 rețete de de salate sanatoase pentru pranzul de la munca. Ce sa iți iei la tine ca sa-ți țina de foame și nici sa nu cheltui banii inutil

14:21, 16.04.2024 - Salata cu Quinoa și Legume AsortateIngrediente:– Quinoa fiarta– Roșii cherry taiate in jumatate– Castraveți feliați– Ardei gras taiat cubulețe– Spanac proaspat tocat– Semințe de dovleac prajiteDressing:– Ulei de masline extravirgin– Suc de lamaie– Sare și piperMod de preparare: Amesteca toate ingredientele…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?