Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: prezența în bănci a școlarilor nu crește rata de infectare COVID-19

Publicat:

Un studiu arata ca prezența copiilor in salile de clasa nu influențeaza creșterea cazurilor de COVID-19 din cadrul comunitaților. Este vorba despre un studiu american publicat in revista Nature și citat de Edupedu . Cercetatorii au ajuns la concluzia ca rata de infectare nu este influențata in mod considerabil de mediul in care au loc cursurile. La studiu au participat 320 de elevi, de la patru școli din , California. Studiul s-a desfașurat in toamna anului 2020 și pe parcursul iernii. La doua dintre cele doua instituții de invațamant studiaza elevi hispanici. La una dintre ele studiaza…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…

Studiu: Persoanele care fumeaza țigari electronice sufera modificari similare la nivelul ADN-ului lor ca și fumatorii de țigari clasice care dezvolta cancer

13:46, 20.03.2024 - Oamenii de știința de la University College London au analizat mostre de celule de obraz de la utilizatorii de vaping și le-au comparat cu cele de la fumatori de țigari. Ambele grupuri prezentau modificari similare ale ADN-ului celulelor din gura, relateaza The Times. Aceste modificari au fost, la randul…

Rezultate Simulare BAC 2024. Cum s-au descurcat elevii la examene

07:20, 15.03.2024 - Rezultate Simulare BAC 2024. Rezultatele simularii Bacalaureatului (BAC) 2024 pentru elevii de clasa a XII-a sunt comunicate acestora vineri, 15 martie, conform calendarului de organizare a simularii. Profesorii au finalizat corectarea lucrarilor. Elevii vor afla notele de la probele susținute la simulare…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…

Simularea examenului de Bacalaureat 2024 incepe in doua saptamani

10:00, 20.02.2024 - Ministerul Educației a stabilit calendarul simularii examenului național de bacalaureat pentru elevii aflați in clasa terminala de liceu. Potrivit acestuia, simularea va avea loc peste doua saptamani, in perioada 4-7 martie: 4 martie 2024: proba scrisa – Limba si literatura romana; 5 martie 2024: proba…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?