Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu cu clorochină pe bolnavii de COVID, sistat în Brazilia. După 6 zile, 11 pacienți au făcut stop cardiac

Publicat:

Un studiu derulat in Brazilia pe clorochina, medicamentul antimalarie pe care l-a anunțat ca remediu pentru COVID-19, a fost sistat dupa 6 zile. Efectele secundare au aparut neașteptat de repede și de violent, scrie .81 de bolnavi de COVID-19 internați in spitalul din Manau au fost incluși in cercetare, imparțiți in doua grupuri.Celor din primul grup li s-au prescris 450 mgde clorochina de doua ori pe zi, timp de 5 zile. Celor din al doilea grup, 600mg, pentru 10 zile.Dupa trei zile insa, medicii au observat ca bolnavii carora le fusese administrata doza mai mare de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

UMF Cluj vrea sa construiasca un camin pentru studenți și medicii rezidenți langa Spitalul Regional de Urgența din Cluj

11:15, 20.04.2024 - Realizarea Spitalului Regional de Urgența Cluj reprezinta o investiție sigura, potrivit rectorului UMF „Iuliu Hațieganu”, Anca Buzoianu. Universitatea de Medicina din Cluj intenționeaza sa realizeze in proximitatea spitalului un camin pentru medicii rezidenți și studenții mediciniști.

Profețiile lui „Nostradamus din Brazilia” se adeveresc!

18:30, 31.03.2024 - Deși majoritatea oamenilor sunt familiari cu legendarul Nostradamus și cu predicțiile sale din secolul al XVI-lea, știați ca exista un „Nostradamus in viața” care caștiga notorietate pe rețelele de socializare? Persoana in cauza este Athos Salome, un parapsiholog din Brazilia, care a pretins in trecut…

Kate Middleton, chimioterapie preventiva pentru cancer ovarian sau uterin

16:41, 23.03.2024 - Medicii au sfatuit-o pe Kate sa urmeze chimioterapie ”preventiva”, numita terapie adjuvanta, pentru a reduce riscul de recidiva sau de extindere a cancerului.    In inregistrarea video referitoare la boala de care sufera, Prințesa Kate nu a oferit detalii despre tipul sau stadiul cancerului si nici…

Trump, despre avortul in SUA

17:45, 20.03.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump a declarat ca are in vedere interzicerea avortului pe plan national din saptamana a 15-a de sarcina, dar sustine si exceptii in cazuri de viol, incest si salvarea vietii mamei, deoarece „trebuie castigate alegerile”. Dreptul la avort promite sa fie…

Cum ii influențeaza un Oscar pe actorii premiați? Descoperirea uluitoare a unui epidemiolog

02:40, 14.03.2024 - Caștigarea unui Oscar pentru actorie nu numai ca ii face pe actori mandri și fericiți, ci le prelungește și viața. Caștigatorii Oscarului au murit, in medie, la 77,1 ani. Actorii nominalizați, dar care nu au caștigat, au murit, in medie, la 73,7 ani, scrie Mediafax. Acest efect al premiilor a fost…

Alerta globala emisa de OMS: Boala papagalului se raspandește la om. Mai multe persoane, internate in spitalele din Europa

10:25, 08.03.2024 - Potrivit unui expert de la Universitatea din Milano, s-a observat o creștere a infecției provenite de la pasari in randul oamenilor intre 2023 și inceputul anului 2024.Punctul culminant a fost in lunile noiembrie și decembrie ale anului trecut. Psitacoza, numita și ornitoza sau boala papagalului este…

Dezbatere halucinanta a cercetatorilor: Animalele de companie polueaza la fel de mult ca mașinile

21:50, 27.02.2024 - Deși amprenta exacta a emisiilor de carbon a prietenilor noștri blanoși este inca o sursa de dezbatere, un lucru este clar: cainii și pisicile au un impact asupra planetei, noteaza Euronews. Cum? Alimentația lor este cel mai mare contribuitor la amprenta de carbon, care necesita energie, pamant și apa…


Ce parere ai despre aceasta stire?