Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU Adolescenții din România nu au competențe de bază la citit și la matematică: suntem codașii Europei; cei din țările bogate se sinucid pe capete

Publicat:

Suicidul, nefericirea, obezitatea și abilitațile sociale și academice limitate au devenit caracteristici mult prea des intalnite la copiii din țarile cu venituri ridicate, potrivit ultimului raport publicat joi de catre Biroul de Cercetare al UNICEFInnocenti.

Seria acestor rapoarte realizate de catre UNICEF – de 20 de ani deja – folosește date naționale comparabile pentru a realiza un clasament al țarilor membre ale UE și ale OCDE in ceea ce privește copiii. Raportul folosește date de dinaintea declanșarii pandemiei și cuprinde un clasament ce ține cont de sanatatea mintala și fizica…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONCLUZIILE UNUI STUDIU La capitolul competențe digitale, Romania nu are rezultate foarte bune

08:50, 06.05.2024 - Conform unui studiu publicat de Eurostat, la capitolul digitalizare Romania se afla pe ultimul loc in Europa.  The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU La capitolul competențe digitale, Romania nu are rezultate foarte bune first appeared on Informatia Zilei .

Studiu IGPR: Cand fac cumparaturi online, o treime dintre adulți nu verifica daca pagina magazinului e reala

06:35, 06.05.2024 - Politia Romana, prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, a efectuat un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de catre populatia adulta din Romania, rezultand, printre altele, ca aproximativ o treime...

Romania este pentru a treia luna consecutiv campioana la inflatie in Uniunea Europeana

10:10, 18.04.2024 - Romania a avut in luna martie cel mai mare procent din UE, de 6,7%, la mare distanța de urmatoarea tara clasata, Croația, cu 4,9%, arata datele publicate de Biroul european de Statistica Eurostat. Media la nivelul UE a fost de 2,6%, in scadere de la 2,8% in luna februarie. Țarile membre care…

Nicolae Ciuca, reacție la raportul NATO: 'Romania nu se afla la coada acestui clasament'

13:20, 22.03.2024 - Romania nu se afla la coada acestui clasament, a spus Nicolae Ciuca cu privire la raportul NATO, care arata ca țara noastra a alocat 1,6% din PIB pentru Aparare. Doar ne laudam ca dam bani la Aparare. Romania a cheltuit mai puțin ca Olanda, deși Iohannis a promis 2,5% din PIB„Putem spune ca pana…

Bandele de traficanți de droguri din Europa au „sali de tortura” și inarmeaza copiii cu AK-47. Noua realitate de zi cu zi din UE

20:45, 08.03.2024 - Comerțul masiv de narcotice de pe tot continentul alimenteaza niveluri „fara precedent” de violența. Copiii trag in alți copii cu arme de asalt. Adolescenții descarca cocaina din containerele din porturi. Aceasta este noua realitate pentru parți ale Europei care e decimata de numarul record de narcotice…

Bușoi: Susțin Declarația de la Anvers pentru un Acord Industrial European și competitivitatea Europei. Romania are nevoie urgent de o strategie

15:00, 23.02.2024 - Europarlamentarul Cristian Bușoi anunța ca susține Declarația de la Anvers pentru un Acord Industrial European și competitivitatea Europei și spune ca Romania are nevoie urgent de o strategie industriala și sa foloseasca oportunitațile de la nivel european. „In calitate de Președinte al Comisiei…

Copiii din Gaza sint in pericol de infometare

17:20, 20.02.2024 - Creșterea brusca a malnutriției in rindul copiilor din Gaza reprezinta o amenințare grava pentru sanatatea acestora; in Fișie ar putea incepe un val de decese in rindul copiilor din cauza foametei. Despre aceasta avertizeaza UNICEF. "In curand in Fișia Gaza ar putea incepe un val de decese in rindul…

Anul 2024 atinge noi recorduri de temperatura

00:35, 13.02.2024 - Dupa caldura record din 2023, anul 2024 a inceput pesimist: niciodata pana acum un ianuarie nu a fost atat de cald si, pentru prima data, planeta a depasit 12 luni consecutiv pragul de incalzire de 1,5°C, comparativ cu era preindustriala, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Intre februarie 2023 si ianuarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?