Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Steven Gerrard a părăsit echipa lui Ianis Hagi. E oficial! Cu cine a semnat antrenorul

Publicat:

a parasit echipa lui . E oficial! Dupa 3 ani și jumatate petrecuți pe banca formației din , Stevie G a decis sa accepte o noua provocare. Fostul capitan al lui Liverpool este vazut de mulți drept urmașul ntural al germanului pe banca „cormoranilor”. Cum neamțul mai are contract […] The post a parasit echipa lui . E oficial! Cu cine a semnat antrenorul appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liverpool i-a gasit inlocuitor lui Jurgen Klopp » Antrenorul anunța: „Pas mare in cariera”

11:10, 26.04.2024 - Liverpool il vrea pe Arne Slot in locul lui Jurgen Klopp, iar antrenorul lui Feyenoord a confirmat negocierile dintre cele doua cluburi. Campion cu Feyenoord și finalist Conference League, Slot a declarat ca vrea la Liverpool. Insa primul pas e reprezentat de negocierile dintre cele doua echipe. Olandezul…

Klopp le prezinta scuze suporterilor dupa ce Liverpool a facut un pas greșit in lupta pentru titlu

11:15, 25.04.2024 - Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, le-a prezentat scuze fanilor dupa infrangerea, 0-2, in fața lui Everton, care le-a diminuat ”cormoranilor” șansele de a caștiga titlul in Premier League. ”Nu am fost suficient de buni”, a spus Klopp, potrivit mediafax.

Jurgen Klopp, dupa eșecul usturator suferit de Liverpool: Partea buna a unei prestații foarte proaste este ca poți juca mai bine

17:11, 12.04.2024 - Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a promis o reacție puternica din partea echipei sale, invinsa cu 3-0 in sferturile de finala ale Europa League de Atalanta, in meciul de campionat de duminica, de pe Anfield, cu Crystal Palace, potrivit Mediafax.

Liverpool negociaza deja cu inlocuitorul lui Jurgen Klopp - Varianta surpriza pentru banca englezilor

09:50, 05.04.2024 - ​Jurgen Klopp a anunțat deja conducerea lui Liverpool ca va parasi echipa la finalul acestui sezon, iar englezii sunt in cautarea unui antrenor care sa preia formația de pe Anfield din vara.

Absenta lui Diogo Jota (Liverpool) ar putea fi de luni, nu de saptamani, spune antrenorul Klopp

18:40, 20.02.2024 - Absenta lateralului portughez Diogo Jota (Liverpool), accidentat la un genunchi, ar trebui socotita mai degraba in "luni" decat in "saptamani", a declarat marti antrenorul sau, Jurgen Klopp, fara a putea fi mai precis asupra duratei indisponibilitatii, scrie AFP, potrivit Agerpres. Atacantul a fost…

Jurgen Klopp a ales inlocuitorul sau pe banca lui Liverpool

10:36, 20.02.2024 - ​Jurgen Klopp o va parasi pe Liverpool la finalul acestui sezon, dupa noua ani petrecuți la formația de pe Anfield. Antrenorul german a transmis și cine ar fi inlocuitorul ideal pentru el pe banca echipei din Premier League.

Vis implinit pentru antrenorul legendar care a anunțat ca mai are puțin de trait – Va sta pe banca lui Liverpool

19:30, 13.02.2024 - In urma cu o luna, fostul antrenor Sven Goran Eriksson anunța ca mai are cel mult un an de trait și ca regretul carierei este ca nu a stat pe banca celor de la Liverpool. Acum, visul sau va deveni realitate.

OFICIAL! Razvan Lucescu a semnat. “Unele relatii depasesc limitele sportului”

20:25, 09.02.2024 - Antrenorul roman Razvan Lucescu și-a prelungit contractul cu PAOK Salonic, conform anunțului facut vineri pe site-ul clubului. Lucescu, care va implini 55 de ani pe 17 februarie, este la al doilea mandat la PAOK Salonic, fiind anterior antrenor intre 2017 și 2019, revenind in 2021. Cu PAOK, Lucescu…


Ce parere ai despre aceasta stire?