Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Steaua. MM Stoica: „Nu suntem atât de cinici pe cât se cere în Liga Campionilor!"

Publicat:

Steaua are douar doua puncte în Grupa E a , ambele cucerite în fata elvetienilor de la FC Basel, iar MM Stoica a explicat parcursul modest al trupei lui Reghecampf în aceasta competitie.

MM Stoica regreta ca Steaua a fost egalata în ultimul minut al prelungirilor cu Basel, o victorie pe terenul elvetienilor fiind sinonima, în opinia managrului general al &"ros-albastrilor" cu calificarea în primavara .

&"Am demonstrat ca înca nu suntem cinici pentru competitia asta si uite ca o decizie de genul acesta a schimbat…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania a luat „marunțișuri“, cand a dat regina Europei: cat a incasat Steaua și cat valoreaza acum Liga Campionilor

08:35, 31.05.2024 - In acest weekend, mai precis sambata (ora 22.00, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1), se va juca finala UEFA Champions League: Dortmund - Real Madrid. Prilej cu care ne dam seama, inca o data, cum s-a schimbat fotbalul, oferind acum niște sume incredibile.

Patru cluburi moldovenești vor juca in cupele europene

13:40, 26.05.2024 - Dupa incheierea finalei Cupei Moldovei, a devenit cunoscut ce echipe (și in ce turnee) vor reprezenta țara noastra in preliminariile cupelor europene. Liga Campionilor: „Petrocub” iși va incepe prestația in turul 1 de calificare in Liga Campionilor in calitate de ciștigatoare a Superligii Moldovei.…

Premier League: Arsenal vs Chelsea - Derby decisiv la Londra

08:50, 23.04.2024 - Arsenal - Chelsea, meci restant contand pentru etapa a 29-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Performanța pentru fotbalul italian. Cite echipe va avea in Liga Campionilor

16:05, 19.04.2024 - Italia si-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc in sezonul viitor al Ligii Campionilor, dupa ce Atalanta si Fiorentina s-au calificat in semifinalele Europa League si respectiv Conference League. Gratie punctelor cucerite de echipele italiene in fazele superioare ale cupelor europene, Italia a…

Italia si-a asigurat al cincilea loc in Liga Campionilor

10:05, 19.04.2024 - Italia si-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc in sezonul viitor al Ligii Campionilor, dupa ce Atalanta si Fiorentina s-au calificat in semifinalele Europa League si respectiv Conference League, scrie EFE.

Liga Campionilor - FC Barcelona a dat dovada de caracter la Paris, afirma antrenorul Xavi Hernandez

11:05, 11.04.2024 - FC Barcelona "a dat dovada de caracter" in victoria obtinuta in fata formatiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, avertizand insa ca "meciul retur va fi foarte dificil", potrivit Agerpres.

Borussia Dortmund - PSV, returul „optimilor” UCL » Echipe probabile + cele mai tari cote

23:55, 12.03.2024 - Borussia Dortmund joaca miercuri seara acasa cu PSV, in returul optimilor Ligii Campionilor, de la 22:00. Meciul e live pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2. In tur, a fost 1-1 in Olanda. Programul complet al optimilor Champions League Miza pentru Dortmund e imparțita…

Champions League: Barcelona vs Napoli - Duel de totul sau nimic in Catalonia

10:20, 12.03.2024 - Barcelona - Napoli, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 12 martie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?