Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spania se apropie de inversarea curbei covid-19, anunţă premierul Sanchez în Parlament

Publicat:

"Incendiul incepe sa fie controlat", a declarat seful Guvernului in Parlament, care se pregatestea sa se pronunte cu privire o prelungire a starii de urgenta pana la 26 aprilie. Autoritatile sanitare spaniole au anuntat miercuri ca au inregistrat 757 de morti in 24 de ore, cand bilantul deceselor din cauza covid-19 a crescut la 14.555.  

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

FIFA si UEFA ameninta Spania cu sanctiuni dupa ce RFEF a fost plasata sub tutela guvernului

19:30, 29.04.2024 - Cotidianul AS a dezvaluit luni ca FIFA si UEFA au lansat un ultimatum catre guvernul spaniol, condus de Pedro Sanchez, si Consiliul Superior al Sportului (CSD), dupa ce Federatia Spaniola de Fotbal (RFEF) a fost plasata sub tutela, scrie L'Equipe.

Situație extrem de tensionata in Spania: Pedro Sanchez este așteptat sa anunțe o decizie cruciala

07:35, 29.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez va anunta luni daca intentioneaza sa ramana sau sa renunte la functie, la cateva zile dupa ce a declarat ca se gandeste sa demisioneze din fruntea Guvernului, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Ciolacu: Faptul ca luna de luna reusim sa ducem inflatia intr-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, imi arata foarte clar ca suntem in drumul economic corect

13:55, 20.04.2024 - Premierul a reafirmat ca procentul cu care veniturile populatiei au crescut depaseste procentul cu care preturile s-au majorat.  „Am preluat o inflatie medie de 13,8% anul trecut, in acest moment cresterile sunt de 13,5% pe persoana si peste 13,8% pe familie. Cu adevarat, scumpirile au fost de 11,5%.…

Valencia: Zece morți in incendiul devastator dintr-un bloc de apartamente

14:36, 24.02.2024 - Politia din Valencia a gasit un al zecelea cadavru in blocul de apartamente devastat de un incendiu urias in al treilea oras ca marime din Spania, Valencia, au anuntat sambata autoritatile, scrie Agerpres care citeaza Reuters. Incendiul , alimentat de vanturi puternice, a izbucnit joi seara in districtul…

Meciuri amanate in Spania, dupa incendiul devastator din Valencia

18:35, 23.02.2024 - LaLiga a anunțat vineri amanarea partidelor Granada vs Valencia și Levante vs FC Andorra, dupa incendiul care a mistuit un bloc de 14 etaje din Valencia, in care și-au pierdut viața cel puțin cinci persoane.

Primarul mureșean Sofalvi Szabolcs, cinci intrebari incomode catre premierul Marcel Ciolacu

15:15, 14.02.2024 - Primarul comunei Sangeorgiu de Mureș, ing. Sofalvi Szabolcs, a participat marți, 13 februarie, in București, la lucrarile celei de-a 27-a sesiuni ordinare a Adunarii Generale a Asociației Comunelor din Romania (ACoR). La eveniment a participat și premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, alaturi de cațiva…

VEȘTI PENTRU PENSIONARI Bucura Oprescu: Procesul de reevaluare a dosarelor se apropie de finalizare

09:25, 08.02.2024 - Autoritatile sunt pregatite pentru recalcularea tuturor pensiilor, asa cum prevede noua lege, a spus ministrul Muncii, Simina Bucura Oprescu. The post VEȘTI PENTRU PENSIONARI Bucura Oprescu: Procesul de reevaluare a dosarelor se apropie de finalizare first appeared on Informatia Zilei .

Airbus ar putea primi subventii pentru a-si extinde uzina de elicoptere din Spania

17:10, 06.02.2024 - Autoritatile spaniole analizeaza cum ar putea acorda granturi companiei Airbus SE, pentru ca producatorul de avioane si echipamente militare sa isi extinda o uzina din Spania, transmite Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?