Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Vladimir Draghia a ajuns la spital! Ce i s-a întâmplat: „Nu am voie să...” / FOTO

Publicat:

a ajuns la spital! Cu ce probleme se confrunta soția lui , dar și cum și-a motivat absența din mediul online. Ce mesaj a postat șatena, dar și cum se simte in aceste momente, dupa ce a fost nevoita sa ajunga pe mainile medicilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mister total: tanar adus in coma la spital, dar nimeni nu știe ce s-a intamplat cu el. Are leziuni ciudate pe corp

11:35, 22.05.2024 - Un tanar din Gorj este in coma, cu șanse foarte mici de supraviețuire, dar nimeni nu stie insa cum a ajuns in aceasta stare.Rudele lui spun ca ar fi suferit un accident de munca, dar compania unde lucreaza spune ca a fost victima unui accident rutier.

Prima reacție a lui Robert Fico dupa ce a fost impușcat. Ce s-a mai aflat despre barbatul care l-a atac pe premierul Slovaciei

17:35, 17.05.2024 - Premierul Slovaciei, Robert Fico, susține ca isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri, 15 mai 2024, si al transferului sau ulterior la spital, a transmis presedintele ales al tarii, Peter Pellegrini. Robert Fico a facut primele declarații de pe patul de spital „Prim-ministrul…

Robert Fico isi aminteste tot ce s-a intamplat. Pellegrini da detalii dupa ce l-a vizitat pe premierul slovac in spital

15:26, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

(foto) Un cunoscut cantareț francez a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a impușcat din greșeala: Cum s-a intamplat

15:11, 22.04.2024 - Cunoscutul cantareț francez Kendji Girac, in varsta de 27 de ani, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce s-a impușcat accidental cu o arma pe care o cumparase cu o zi inainte de incident, transmite BBC, citat de digi24.ro .

Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR rasturnat. Soția și copiii șoferului, duși la spital

09:15, 09.04.2024 - Familia unui șofer de TIR din Salaj a ajuns in spital, in urma unei manevre greșite a conducatorului auto care a dus la rasturnarea autotrenului pe șosea și implicit blocarea traficului pe DN7 - Dealul Negru, in Valcea.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!


Ce parere ai despre aceasta stire?