Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiicele manelistului Adrian Minune, amintiri din copilărie. Ce sacrificii făcea Adriana pentru sora ei, Karmen: ”De aia sunt și mai plinuță”

Publicat:

Celebrul manelist este apreciat de publicul larg pentru frumoasa lui familie, dar și pentru dragostea pe care i-o poarta soției sale, Cati. Manelistul se mandrește cu doua fiice superbe, iar Adriana și Karmen au facut dezvaluiri neștiute pana acum despre copilaria lor. Iata ce sacrificii obișnuia sa faca Adriana pentru sora ei mai mare, !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum a schimbat-o pe Karmen Simionescu lipsa tatalui in copilarie. Artista a invațat multe in acea perioada: „Am suferit...” / VIDEO

11:00, 08.05.2024 - Karmen Simionescu a vorbit recent despre un subiect important din viața ei. Artista a explicat cum a schimbat-o lipsa tatalui ei, Adrian Minune, in copilarie. Fiica celebrului cantareț de manele a invațat multe in acea perioada din viața ei.

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Theo Rose, ținta bullying-ului in copilarie. Ce amintiri are cantareața: „Nu mi-am dorit sa...”

19:05, 11.04.2024 - Theo Rose este o artista cunoscuta și foarte indragita de fani. Acum are o viața ideala, o familie frumoasa și o cariera in ascensiune, in copilarie a fost țina bollying-ului din partea altor puști de seama ei.

Imagini cu hotelul pe care l-a construit soția lui Adrian Minune. La parter va fi un restaurant cu specific mediteraneean

10:21, 08.04.2024 - Cati Simionescu a construit un hotel, care inca nu a fost finalizat, lucrarile sunt in toi. Soția lui Adrian Minune se apuca de afaceri, dupa o lunga perioada de timp in care s-a dedicat numai familiei, copiilor și nepoților. De mai bine de 30 de ani, cantarețul de manele Adrian Minune e casatorit cu…

De ce obicei nu o poate dezvața Karmen Simionescu pe fiica ei de 4 ani! Micuța este rasfațata familie, iar bunicii ii fac toate poftele / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Fiica lui Adrian Minune face marturisiri despre obiceiul de care nu o poate dezvața pe fetița ei in varsta de patru ani. Cea mica este rasfațata familiei, iar atunci cand mami nu este acasa, bunicii ii fac toate poftele.

Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Imaginea distribuita de actor: „Amintiri...” / FOTO

15:00, 01.03.2024 - Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Celebrul actor a distribuit pe rețelele de socializare o imagine cu el din anul 2016. Iata ce postare a facut iubitul Vivianei Sposub pe pagina de Instagram!

1 martie: 187 de ani de la nașterea lui Ion Creanga, autorul fermecatoarelor „Amintiri din copilarie”

00:05, 01.03.2024 - Pe 1 martie, in 1746, Constantin Mavrocordat hotara eliberarea din șerbie a „rumanilor” fugiți. In aceeași zi, dar in 1810, se naștea compozitorul Frederic Chopin, in 1837 venea pe lume Ion Creanga, iar in 1872 lua ființa primul parc național din lume, Yellowstone (SUA).

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.


Ce parere ai despre aceasta stire?