Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soldații ucraineni, șocați când au găsit un rus rănit și abandonat în pădure: „Idioții naibii. Țara ta nu dă doi bani pe tine”

Publicat:

Soldații ucraineni care lupta in zona Bahmutului au fost șocați sa descopere un militar rus care fusese ranit in lupta și parasit de camarazii sai. El a stat toata noaptea intins pe pamant, plin de sange și incapabil sa se miște, fara ca cineva sa-l evacueze. Dialogul dintre urcaineni și soldatul rus a fost inregistrat și postat pe rețelele sociale.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un lunetist american care lupta in Ucraina explica de ce soldații din unitatea sa prefera armele sovietice

14:05, 21.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina a dezvaluit ca soldații din unitatea sa prefera sa foloseasca arme din epoca sovietica in locul celor moderne, intrucat muniția este mai ușor de gasit și poate fi luata inclusiv de la inamicii ruși.

Adevaruri ingropate in tacere: o mare parte din soldații ucraineni raniți și-au finanțat singuri ingrijirile medicale

20:20, 10.04.2024 - Potrivit organizației Pryncyp, care apara interesele celor raniți in razboi, aproape 70% dintre aceștia și-au finanțat singuri ingrijirile medicale. Acești soldați raniți care au luptat pe front spera sa influențeze intr-un fel guvernul, scrie Le Monde.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Fotbalist celebru, rapit si torturat de mai mulți indivizi. I-au confiscat telefonul si i-au golit contul bancar, apoi a fost abandonat intr-o padure / FOTO

20:25, 13.03.2024 - Un fotbalist celebru a fost rapit si torturat de mai mulți indivizi. Agresorii i-au confiscat telefonul si i-au golit contul bancar, iar apoi a fost abandonat intr-o padure. Iata despre cine este vorba!

Incendii de vegetație uscata! Peste 22 de hectare de pașune și liziera de padure, mistuite de flacari

15:55, 29.02.2024 - Pompierii din Faget, impreuna cu pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și de la Stația Buziaș, cu padurari de la Ocolul Silvic Privat Stejarul și voluntari din comuna Pietroasa, au intervenit, miercuri seara, pentru stingerea unui incendiu de pașune și liziera de padure izbucnit la Crivina…

Patru ore de lupta cu un incendiu de pasune si padure

10:40, 29.02.2024 - Pompierii fagețeni, alaturi de colegii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și Stației Buziaș, in stransa colaborare cu padurari de la Ocolul Silvic Privat Stejarul, precum și voluntari ai comunei Pietroasa, au intervenit pentru stingerea unui incendiu de pașune și liziera de padure izbucnit la Crivina…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Cum se antreneaza piloții ucraineni pe avioanele de lupta americane F-16 in Danemarca: „E clar mai agil” VIDEO

16:10, 23.02.2024 - Piloții și tehnicienii ucraineni se antreneaza pe avioanele F-16 in condiții meteo dificile la baza aeriana Skrydstrup din Danemarca. Volodimyr Zelenski a publicat un videoclip in care arata antrenamentele care au loc in unitatea daneaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?