Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOC ÎN ITALIA! 13 jucători de fotbal arestaţi, printre care un fotbalist din Liga I românească

Publicat:

Italia se afla sub stare de soc, dupa ce 13 fotbalisti in activitate au primit mandat de arestare intr-un scandal legat de meciurile aranjate.

Printre ei se numara capitanul echipei , , dar si portarul , care activeaza acum la .

Per total, au fost emise 19 mandate de arestare, in afara de cei 13 sportivi, fiind vizate si persoane care ocupa functii de conducere in mai multe cluburi sportive italiene.

Perchezitiile in locuintele celor vizati continua, una dintre casele in care procurorii si politistii…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei jucatori de fotbal din campionatul australian, arestați pentru pariuri ilegale

10:50, 17.05.2024 - Trei jucatori de fotbal au fost arestați pentru pariuri ilegale in A-League din Australia. Ei sunt acuzați ca au luat in mod intenționat cartonașe galbene pe care pariau alte persoane. In schema ar putea fi implicați mai mulți jucatori.

Guendouzi (Lazio), suspendat doua meciuri dupa eliminarea din meciul cu AC Milan

20:25, 05.03.2024 - Mijlocasul francez de la Lazio Roma, Matteo Guendouzi, eliminat vineri in timpul suplimentar de joc in meciul dintre echipa sa si AC Milan, a primit o suspendare de doua meciuri, a anuntat marti Liga Italiana de Fotbal, scrie AFP. Guendouzi a fost sanctionat "pentru ca in minutul 51 al reprizei secunde…

„Cu alți 3-4 jucatori ca el, ma bateam la titlu!” » Mircea Rednic nu ințelege cum a gandit-o Rapid: „E clar, nu s-au bazat deloc”

09:00, 29.02.2024 - Mircea Rednic (61 de ani) este extrem de incantat de Claudiu Micovschi (24), extrema pe care Rapid a cedat-o la UTA sub forma de imprumut. In vara lui 2023, Rapid l-a repatriat pe Claudiu Micovschi, fotbalist care petrecuse ultimii 8 ani și jumatate ai carierei in Italia. Fotbalistul de banda nu a ramas…


Ce parere ai despre aceasta stire?