Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situaţie dramatică: un bărbat bolnav îşi creşte singur cele două fetiţe. Cei trei locuiesc în clădirea abandonată a unei gări

Publicat:

, in Caras-Severin, un barbat de 44 de ani isi creste singur cele doua fetite, de sase si de doi ani. A fost parasit de sotie, iar in lipsa unei locuinte s-a mutat in fosta gara a comunei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Barbat prins in Sambata Paștelui cu alcoolemie uriașa, reținut

20:30, 04.05.2024 - Un barbat in varsta de 34 de ani, din județul Mehedinți, a fost prins, in Sambata Paștelui, circuland cu mașina prin Caraș-Severin, deși era baut. Polițiștii l-au tras pe dreapta și dupa ce l-au testat au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Un barbat s-a certat cu iubita, a dat-o afara și i-a sechestrat pe cei doi copii de doar 4 luni. Intervenție dramatica a mascaților

10:01, 02.05.2024 - O intervenție dramatica a avut loc noaptea trecuta in București, dupa ce un barbat și-a sechestrat gemenii de patru luni in casa, dupa un conflict cu mama copiilor. Femeia disperata a chemat mascații, care au intrat in forța peste tatal violent.

Situație incredibila: Barbat infectat cu COVID -19 timp de 613 zile

07:25, 22.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informeaza DPA.

Clujenii care locuiesc pe o strada din Andrei Mureșanu, puși intr-o situație dificila: „Alarma a sunat 4 ore. Ce se poate face in aceasta situație?”

10:30, 04.03.2024 - Clujenii care locuiesc in cartierul Andrei Mureșanu au fost puși de un vecin, plecat din țara, intr-o situație extrem de neplacuta. Oamenii zic ca la locuința acestuia se declanșeaza cu orele alarma, și deși au contactat firma responsabila de imobil, nu pot face nimic fara prezența proprietarului. „Am…

Barbat obligat sa ii achite daune morale amantei pe care a parat-o soțului

22:50, 22.02.2024 - O femeie din Caraș-Severin l-a dat in judecata pe un barbat care a dezvaluit ca au avut o relație extraconjugala, cerandu-i daune morale de 15.000 de lei. Judecatoria i-a respins femeii cererea, dar Tribunalul i-a admis parțial solicitarea, acordadu-i daune morale de 5.000 de lei.

Acces Direct. Rasturnare de situație in cazul profesorului disparut. Martora Florența face dezvaluiri. Ce spune femeia despre Anișoara: "E slabanoaga, dar are forța de barbat..." / VIDEO

18:56, 20.02.2024 - Situația nu este deloc roz pentru Anișoara, principala suspecta in cazul dosarului dispariției profesorului de matematica din Valcea. Florența, meditatoarea angajata chiar de ea, s-a decis sa dea carțile pe fața și sa vorbeasca.

„Recunosc și regret“. Dupa ce a reparat niște bancuțe dintr-un parc, un barbat a fost sancționat de Poliția Locala

08:00, 10.02.2024 - Un barbat din Caraș-Severin a fost sancționat de Poliția Locala cu avertisment pentru ca a reparat șase banci și o masa din centrul satului Moldovița,... The post „Recunosc și regret“. Dupa ce a reparat niște bancuțe dintr-un parc, un barbat a fost sancționat de Poliția Locala appeared first on Special…


Ce parere ai despre aceasta stire?