Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Trașcă, pe jumătate goală pe Internet! Cum arată focoasa blondină fără haine / FOTO 

Publicat:

Cand spui frumoasa și plina de sex-appeal, automat te gandești la ea! Simona Trașca demonstreaza din nou ca poate orice și oricand, dar mai ales, ca are cu ce! Focoasa blondina,  pe jumatate goala pe Internet! Cum arata diva sexy fara haine? A bagat toți barbații in boala!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Venea din Rusia cu peste jumatate de milion de hrivne, ascunse printre haine: Un șofer din Moldova a incercat sa intre in țara cu banii nedeclarați

16:50, 24.04.2024 - Trei genți negre cu 600 000 de grivne au fost depistate de vameși intr-un autobuz cu pasageri ce venea din Rusia. Potrivit funcționarilor vamali, acestea aparțin unuia dintre șoferi de pe ruta, un barbat in varsta de 45 de ani, cetațean al Republicii Moldova.

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!


Ce parere ai despre aceasta stire?