Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturi pentru minte, trup şi suflet pe timp de pandemie. „Stând în casă, vom fi tentaţi să dăm târcoale frigiderului“

Publicat:

Carantina impune regandirea stilului de viata avut „in libertate“. „Adevarul“ a discutat cu trei specialisti in „starea de bine“ a individului, care au impartasit cateva idei pentru a ne pastra sanatatea in timpuri de pandemie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi pentru masa de Paște. Metodele simple folosite de un nutriționist pentru a nu se ingrașa

07:30, 05.05.2024 - Tradiția romaneasca spune ca de pe masa de Paște nu trebuie sa lipseasca ouale roșii, drobul, salata de boeuf sau carnea de miel. Majoritatea produselor au, insa, multe calorii. Medicul nutriționist Carmen Durle explica ce pot sa faca persoanele care vor sa nu acumuleze in perioada sarbatorilor kilograme…

Noaptea de Inviere. Sfaturi de suflet de la parintele Vasile Ioana VIDEO

15:16, 04.05.2024 - In plus, in contextul problemelor cu care ne confruntam, parintele ne vorbește și despre cum sa rezistam razboiului de la granița și cel din țara sfanta, dar și cum sa economisim banii.

Ce trebuie sa mananci la micul-dejun pentru slabi rapid și sanatos. Secretul, dezvaluite de un renumit nutriționist

10:40, 16.04.2024 - Importanța micului dejun: un punct de plecare esențialVlad Roșca subliniaza ca inceputul este esențial, iar micul dejun reprezinta punctul de pornire ideal pentru orice efort de pierdere in greutate. Alegerea corecta a alimentelor consumate la micul dejun poate influența intregul parcurs al zilei și…

Adevarul despre relațiile dintre pacanele și politica. Cine minte și cine spune adevarul

09:31, 11.04.2024 - Salile de jocuri de noroc trebuie scoase nu doar din comune și din orașele cu pana in 15.000 de locuitori. Ele trebuie scoase din toate orașele Romaniei, iar reclamele la pacanele nu trebuie sa mai inunde ecranele televizoarelor și panourile stradale.

Doctorul de inimi care alearga pentru cauze umanitare. Ce sfaturi ofera ca sa avem o viața sanatoasa

05:05, 01.04.2024 - Cristina Ana Vacarescu, medic cardiolog in Galați, alerga la crosuri și maratoane pentru a salva copiii cu probleme grave de sanatate. Medicul a oferit pentru „Adevarul” cateva sfaturi simplu de urmat pentru a ne feri de afecțiunile cardiace și a avea o viața cat mai sanatoasa

Știința iși pune foarte serios o intrebare: 'Daca tot ce exista in lumea noastra are un suflet și o minte? / Conștiința, doar o iluzie a propriei noastre minți?

06:00, 26.03.2024 - Ce se intampla daca tot ce exista in lumea noastra are un suflet și o minte? Daca fiecare birou, scaun și planta in ghiveci are un flux conștient de ganduri? Aceasta este ideea de baza din spatele panpsihismului, o teorie avansata pentru prima data la sfarșitul secolului al XVI-lea de Francesco Patrizi.…

Confesiunile unui «educator la carantina» din Romania. A lasat teologia pentru viața printre deținuți FOTO

06:35, 19.02.2024 - Un comisar care are peste 25 de ani de activitate in Penitenciarul Arad face parte din prima promoție de teologi din oraș. El a dezvaluit, intr-un interviu pentru „Adevarul”, o parte din experiența de «educator la carantina».

Reuben, poliglotul de la Oxford fascinat de limba romana: „Romania este o țara cu suflet și inima“ VIDEO

22:51, 14.02.2024 - Reuben Constantine, studentul britanic de la Oxford care iubește limba romana, dezvaluie intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul“ cum a ajuns sa studieze limba noastra și cum a convins și alți studenți britanici sa invețe romana.


Ce parere ai despre aceasta stire?