Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semne şi simptome că ai probleme cu tiroida

Publicat:

Problemele glandei tiroide afecteaza un numar ridicat de oameni care, sustin specialistii, de cele mai multe ori nu sunt constienti ca se confrunta cu disfunctii ale acesteia. Daca te simti mereu obosita, te doare capul, ai luat in greutate, atentie s-ar putea sa ai probleme cu tiroida. Iata cateva simptome si remedii naturiste:

Sufocare. Adesea, excesul de hormoni in organism se manifesta prin palpitatii ale inimii, care pot fi insotite de senzatia de sufocare.

Gusa. Unul dintre simptomele evidente ale hipotiroidiei este aparitia gusei.

Oboseala. Un alt simptom este…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zambetul dvs. este prioritatea noastra: De ce ar trebui sa cautați ajutor stomatologic cat mai curand posibil?

18:55, 24.05.2024 - Zambetul spune multe despre noi. Un zambet frumos și sanatos le arata celor din jur ca avem incredere in propria persoana, ca suntem sanatoși fizic și comunicam fara teama de a fi judecați. Din pacate, problemele stomatologice ne afecteaza nu doar zambetul, ci și starea generala de sanatate fizica și…

'Aveam o stare nefireasca de oboseala. La un moment dat, mi s-a umflat piciorul stang'

15:50, 02.05.2024 - Afecțiunile cardiovasculare sunt principala cauza de deces la nivel mondial. Din fericire, acestea pot fi diagnosticate din timp, prin consultații medicale periodice, urmate de analizele și investigațiile indicate de medic.

Cum sa eviți aglomerația din supermarketuri inainte de Paște. Ora la care trebuie sa mergi la cumparaturi ca sa nu stai la coada

21:35, 17.04.2024 - Specialiștii ne fac atenți la cateva trucuri prin care sa evitam aglomerația din supermarketuri inainte de Paște și pentru a ne bucura, in schimb, de sesiunea de cumparaturi. Iata despre ce este vorba!

9 semne ca ai un efect pozitiv asupra oamenilor din jurul tau

21:20, 16.04.2024 - Nu este intotdeauna ușor sa spui daca faci o diferența in viețile altora. Adesea, impactul pozitiv pe care il avem asupra celorlalți este nespus și, uneori, este chiar neobservat. Insa, doar pentru ca nu este exprimat, nu inseamna ca nu se intampla.

5 semne importante care iți spun ca ai suferit un atac vascular cerebral minor

13:20, 09.04.2024 - Adesea, oamenii pot experimenta ceea ce este numit in mod obișnuit un „accident vascular minor” inainte de a suferi un accident vascular cerebral ulterior. Din punct de vedere clinic, acesta este cunoscut sub numele de atac ischemic tranzitoriu sau AVC minor.

Patru semne rele la o nunta. Ce sa NU faci in ziua casatoriei daca vrei noroc in familie

15:15, 29.03.2024 - Ziua nunții este una emoționanta și foarte speciala pentru indragostiți. Problemele ce pot aparea in aceste momente vor face ca totul sa se ruineze, inda, trebuie sa avem grija la anumite semne. Unele tradiții romanești trebuie sa fie evitate, altfel vor duce la un mariaj plin de ghinion.

De ce clinica Hereditas din Suceava iți recomanda consultațiile regulate

14:20, 20.03.2024 - Deseori, ajungem prea tarziu la medic. Ne simțim rau, dar spunem ca va trece și ne prefacem ca simptomele nu mai exista – sau din contra, luam medicamente nepotrivite ce amelioreaza doar aceste simptome. Insa boala nu dispare și pe zi ce trece sistemul nostru imunitar pierde incet, incet lupta. Ajungem,…

Rusia „a calcat Franța pe coada” in Africa. Cum explica Putin declarațiile razboinice ale lui Macron

12:16, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin spune ca reacțiile dure ale omologului francez Emmanuel Macron la adresa Rusiei au legatura cu implicarea Moscovei pe continentul African, in țari unde Parisul avea influența și interese. 


Ce parere ai despre aceasta stire?