Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful diplomaţiei iraniene: rebelii houthi din Yemen au capacităţile necesare să atace Arabia Saudită. De unde au arme

Publicat:

Ministrul iranian de afirma ca infrastructura petroliera saudita a fost atacata de rebelii houthi din Yemen cu armele unui fost presedinte yemenit sustinut de regimul de la Riad.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației poloneze crede ca Putin „nu e atat de nesabuit” incat sa atace o țara NATO

18:40, 05.05.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, „nu este atat de nesabuit incat sa atace o țara NATO”, a declarat ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, intr-un interviu, potrivit kyivindependent.com.

Impertinența: Șeful diplomației iraniene minimalizeaza atacul lansat de Israel la Ispahan

21:15, 20.04.2024 - Hossein Amir-Abdollahian, ministrul de Externe al Iranului, a minimalizat vineri, intr-un interviu acordat canalului american de televiziune NBC, atacul lansat de Israel care a afectat centrul Iranului, la Ispahan, comparandu-l cu un „joc de copii” . A adaugat ca nu vor exista represalii iraniene, cu…

Șeful diplomației Republicii Moldova a avut o intrevedere cu președintele APCE

17:10, 15.04.2024 - Ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi a avut o intrevedere cu președintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Theodoros Rousopoulos. In cadrul discuției, oficialii au vorbit despre evoluțiile politice interne din Republica Moldova, dinamica situației regionale, precum și eforturile de…

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Seful diplomatiei ruse, vizita oficiala de doua zile in China: „Subiecte fierbinti” pe agenda intalnirilor de la Beijing

08:30, 08.04.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sosit luni in China, au anuntat serviciile sale, pentru o vizita oficiala vizand intarirea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic si economic cheie al Moscovei, noteaza presa romana , cu referire la AFP.

„Lasați-l sa incerce”. Șeful diplomației poloneze ii raspunde lui Lukașenko, dupa ce a anunțat ca Belarusul se pregatește de razboi

21:10, 03.04.2024 - Ministrul polonez de Externe a reacționat in urma declarațiilor lui Aleksandr Lukașenko, care a spus ca Belarusul „se pregatește de razboi”. „Lasați-l sa incerce. Sa vedem cine va caștiga”, a spus Radoslaw Sikorski, potrivit Nexta.

O nava misterioasa, banuita ca ii ajuta pe rebelii houthi sa atace vasele comerciale din Marea Roșie

16:45, 13.03.2024 - Experții maritimi au descoperit o nava iraniana misterioasa in Golful Aden pe care ei cred ca Teheranul o folosește pentru a coordona atacurile rebelilor Houthi din Yemen asupra vaselor comerciale care traverseaza Marea Roșie, scrie Financial Times.

Rebelii houthi au scos din funcțiune cabluri subcvatice care leaga Europa de Asia

11:16, 27.02.2024 - Patru cabluri de comunicații subacvatice intre Arabia Saudita și Djibouti au fost scoase din funcțiune in ultimele luni, probabil ca urmare a atacurilor rebelilor houthi din Yemen, susținuți de Iran, potrivit unui raport publicat de site-ul israelian de știri Globes, citat de Jerusalem Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?